Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Koken op de camping met Karin Luiten

Karin Luiten kookt op de camping Vanavond is Karin Luiten te zien in het tv-programma Groeten van Max. Ze kookt in haar mobiele keukentje op een camping langs het Gardameer. De aflevering van vanavond is de eerste in een serie van twaalf.

Karin Luiten in haar blog over Groeten van Max
“Vanaf vanavond kun je mij twaalf weken lang zien koken op de camping, als onderdeel van het tv-programma Groeten van Max. Het populaire consumentenprogramma met Sybrand Niessen gaat inmiddels zijn achtste seizoen in, alleen koken hadden ze in al die jaren gek genoeg nog nooit gedaan. Maar dat gaat nu veranderen.
Met een fijne stoere kampeerjeep en een mobiel keukentje heb ik verschillende campings bezocht langs het prachtige Gardameer in Italië. In elke aflevering kook ik met Nederlandse vakantiegasten een makkelijk en lekker recept, op een gaspitje, met de skottelbraai of op de barbecue, waarbij ik volop praktische tips geef.
Uiteraard gebruik ik zoveel mogelijk lokale ingrediënten, en dat is in Italië beslist geen straf. Boodschappen gaan we natuurlijk ook doen, op de markt, bij de wijnboer, bij de slager. En we nemen meteen een nieuwsgierig kijkje in de koelkasten en voorraadboxen van de Nederlandse vakantiegangers: zijn er nog mensen die aardappels en blikken meenemen uit eigen land? Of pakjes en zakjes?”
Koken met Karin

De uitzending is iedere maandagavond vanaf 20.30 uur. En natuurlijk komt het recept online, na iedere aflevering kan je het recept teruglezen op de website van omroep Max.

Hebban over Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek
Zou het volgende boek van Karin Luiten Het koken op de camping kookboek zijn? Waarin ze laat zien dat je makkelijk, lekker en gezond kan eten zonder pakjes & zakjes, zelfs met een klein campingbrandertje of met een barbecue.
Hebban recensente Heidi van Spaandonk werd blij van Het grote pakjes & zakjes kookboek: “Wat een vrolijk en blij boek vol met kleur, leuke foto’s en tekeningen en niet onbelangrijk: heerlijke recepten met handige tips voor het koken maar ook voor het variëren met de recepten.” Ze gaf het boek daarom vier sterren. Hebban lezers zijn nog enthousiaster over dit boek, gemiddeld geven zij het boek 4,5 ster!  Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Koken op de camping met Karin Luiten

 

Gerelateerd

Over

Karin Luiten

Karin Luiten

Culinair journalist en bestsellerauteur Karin Luiten (alias Koken met Karin) pub...

Gesponsorde boeken