Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Kom je ook naar het YA Crime Event?

Aankomende zondag is Zoetermeer de thrillerhoofdstad van Nederland! Op het YA Crime Event tijdens het Nederlands Thrillerfestival kun je zes van je favoriete YA-auteurs ontmoeten, kans maken op hun meest recente boeken én nemen Hebban-nieuwsbrieflezers een gratis linnen tasje mee naar huis. Toegang is gratis!


Een dag lang staat het Stadstheater in Zoetermeer op 23 oktober in het teken van spannende verhalen met een Thriller Talkshow, het YA Crime Event, de uitreiking van de Hebban Thriller Debuutprijs en een spannende boekenmarkt. Toegang tot het evenement is gratis!   

Tijdens het spetterende podiumprogramma, dat om 13.00 uur start, komen zes YA-auteurs aan het woord tijdens een interviewestafette, waarbij natuurlijk ruimte is voor vragen uit het publiek. Eva Burgers, Cis Meijer, Jennefer Mellink, Mirjam Mous, Marieke Nijkamp en Margje Woodrow worden ondervraagd door presentator Jörgen Apperloo, beter bekend als Vlogboek op YouTube. De eerder aangekondigde Helen Vreeswijk heeft om gezondheidsredenen helaas af moeten zeggen.  

Na het interview gaan we door met de Grote Young Adult Boekenquiz, waar de winnaar ervandoor gaat met de meest recente boeken van de aanwezige YA-auteurs.  

Na afloop van het programma, om 14.30 uur, is het tijd voor de signeersessies en fotomomenten. Hebban zorgt voor professionele foto’s voor een roze fotoscherm, die later op Facebook worden gepost. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het nemen van selfie’s!  

Gratis Hebban-tasje

Ben jij al geabonneerd op de Hebban Young Adult-nieuwsbrief? Nee? Schrijf je dan nog vóór morgenmiddag 13.30 uur in. In de nieuwsbrief die op 19 oktober verstuurd wordt vind je namelijk een bon die jou recht geeft op een gratis linnen Hebban-tasje, op te halen tussen 12.00 en 13.00 uur tijdens het event in het Stadstheater van Zoetermeer (zolang de voorraad strekt).  

Schrijf je hier in voor de Young Adult NieuwsbriefOver de auteur

Lindy de Jong

834 volgers
463 boeken
7 favoriet


Reacties op: Kom je ook naar het YA Crime Event?

 

Over

Eva Burgers

Eva Burgers

Eva Burgers (1969) is een Nederlandse schrijfster. Ze was werkzaam als recherche...

Cis Meijer

Cis Meijer

Cis Meijer (1970) studeerde film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit ...

Jennefer Mellink

Jennefer Mellink

Jennefer Mellink (1985) is een Nederlandse auteur in het young adult-genre. Ze w...

Mirjam Mous

Mirjam Mous

De Nederlandse Mirjam Mous is schrijfster van jeugdboeken voor zowel jonge als i...

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp is afgestudeerd in de filosofie en in middeleeuwse geschiedenis....

Margje Woodrow

Margje Woodrow

Margje Woodrow was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen ...