Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Korte zomerverhalen

Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!, Geknipt voor jou en Zoek het maar uit. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

In 21 Zomers gaat Lauren een zomer tegemoet zonder haar grote liefde. Roxy onderneemt in Roxy’s Roadtrip een gewaagde reis naar Spanje om een oude vakantieliefde terug te vinden. En Lucy is het beu om als laatste single in haar vriendengroep een blok aan ieders been te zijn en besluit het roer om te gooien in Zomer in New York.


In juni verschijnt '21 Zomers en andere verhalen' van Chantal van Gastel. Een bundel waarin Chantal al haar korte zomerverhalen bijeen brengt. Ook Zomer in New York  is hierin terug te vinden (voor iedereen die deze actienovelle vorige zomer heeft moeten missen.) Maar dat is niet alles!

In de zomerbundel treffen jullie een exclusieve preview aan van Chantals nieuwe boek Ik wist het. En we hebben het hier over een lánge preview, waarin jullie kennismaken met Mia. Die wil je toch niet missen! 

Mia heeft een ijzersterke intuïtie. Dat wil niet zeggen dat ze er altijd even goed naar luistert. Na jarenlang haar hoofd gevolgd te hebben, doet ze nu eindelijk wat haar hart haar ingeeft. Ze opent haar eigen bloemenwinkel. Maar dan begint die intuïtie plotseling enorm op te spelen. 

Deze zomer kunnen jullie dus genieten van vijf zwoele zomerverhalen: 21 Zomers, Roxy’s Roadtrip, Afleiding, Het Vertrek  en Zomer in New YorkÉn van het eerste deel van mijn nieuwe roman Ik wist het.

Deze bundel mag echt niet aan je collectie ontbreken. Over de auteur

Hebban Crew

1911 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Korte zomerverhalen

 

Gerelateerd

Over

Chantal van Gastel

Chantal van Gastel

Chantal van Gastel (1980) is de bestsellerauteur van o.a. Zwaar verliefd!, Zwaar...