Hebban vandaag

Algemeen /

Laat je vier keer per jaar verrassen door de beste thrillers

door Hebban Crew 20 reacties
ADVERTORIAL | Zie je soms de spannende boeken niet meer liggen door het overweldigende aanbod in de boekwinkel? A.W. Bruna Uitgevers biedt uitkomst met hun thrillerabonnement; laat je vier keer per jaar verrassen door de beste thrillers.

A.W. Bruna Uitgevers, onderdeel van WPG Uitgevers, geeft al meer dan 150 jaar boeken uit die door miljoenen mensen in Nederland gelezen worden. Hun thrillers staan dan ook steevast in de Bestsellerlijst en veel beginnende auteurs van A.W. Bruna zijn inmiddels uitgegroeid tot internationale succesauteurs. Denk aan Paula Hawkins (Het meisje in de trein), Terry Hayes (Ik ben pelgrim), Rolf en Cilla Börjlind (Springvloed) en vele anderen.

In het Thrillerabonnement laat je je verrassen door de boeken die geselecteerd worden door de mensen achter de acquisities van de uitgeverij. Je betaalt 64 euro voor vier debuten (inclusief verzending) die met zorg geselecteerd worden en die verzonden worden in een mooie box met extra goodies. Het is mogelijk om nu uit een welkomstgeschenk te kiezen: De droogte van Jane Harper, Wat je niet weet van Karen Cleveland of Nacht in Parijs van E.O. Chirovici.

Het volgende boek ligt op 1 februari 2019 in je brievenbus, dus wees er snel bij! Sluit een abonnement af of lees meer informatie op de website.

Vind je het leuk om met andere thrillerliefhebbers en abonnementshouders te praten over de ontvangen titels, dan kun je lid worden van de bijbehorende Facebookgroep van het Thrillerabonnement.

Win!

We maken een aantal lezers blij met een jaarabonnement. Doe snel mee aan de winactie!Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Laat je vier keer per jaar verrassen door de beste thrillers

 

Gerelateerd

Over

Paula Hawkins

Paula Hawkins

Paula Hawkins werkte vijftien jaar als journalist voor ze fictie begon te schri...

Terry Hayes

Terry Hayes

Terry Hayes (1951) is een Britse journalist, scriptschrijver en auteur. Hij bego...

Cilla & Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind

Cilla en Rolf Börjlind behoren tot de meest gevierde en bekroonde scen...


Gesponsorde boeken