Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'Laat me niet alleen' in de Hebban Thriller Leesclub

door Cees van Rhienen 1 reactie
Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan Hebban Thriller leesclub 130. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Laat me niet alleen' van Gilly Macmillan.

Laat me niet alleen 
Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben eventjes alleen en nu is hij verdwenen - het hele land vindt dat zij schuld aan zijn verdwijning heeft. Maar wat heeft er werkelijk die middag plaatsgevonden? Radeloos gaat ze op zoek naar hem. Gevangen tussen angst over het lot van haar zoon, de druk van het politieonderzoek en van de publieke opinie moet Rachel de afschuwelijke waarheid onder ogen zien: er is niemand, zelfs niet in haar familie, die ze kan vertrouwen... In Laat me niet alleen zien we hoe één moment van onoplettendheid publieke verontwaardiging veroorzaakt. Door de filmische stijl en de psychologische diepgang blijft de lezer op het puntje van zijn stoel zitten.

Gilly Macmillan
Laat me niet alleen van Gilly Macmillan was dé verrassing op de Londen Book Fair 2014. Het werd direct aan meerdere landen verkocht, waarmee Macmillan zich in één klap vestigde als thrillerauteur van formaat. Ze woont in Bristol met haar man en drie kinderen.  

Uitgeverij Ambo|Anthos stelt 15 leesexemplaren beschikbaar 

Gilly Macmillan beantwoordt lezersvragen (in het Engels) 


Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen? 

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld je leeftijd in
3) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en
4) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam

Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen

Let op!: 

- De aanmelding sluit op maandag 16 maart 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
- Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en na afloop op Hebban een lezersrecensie bij het boek plaatsen.  Over de auteur

Cees van Rhienen

336 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Laat me niet alleen' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Gilly Macmillan

Gilly Macmillan

Laat me niet alleen van Gilly Macmillan was dé verrassing op de Lond...