Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Langverwachte nieuwe Feelgood: Ik mis je van Gillian King (met leesclubinschrijving)

Advertorial | Vier jaar na de verschijning van haar laatste boek, is schrijfster Gillian King terug met een nieuwe feelgoodroman. 'Ik mis je' gaat over Charlie, die na een auto-ongeluk waarbij haar beste vriendin omkomt, alle schepen achter zich verbrandt. De vraag is alleen of ze daar goed aan doet. Een feelgoodverhaal over het missen van je beste vriendin, het missen van de liefde en het missen van jezelf. Op Hebban lees je een sneak preview én kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub!


'Ik zeg het al een tijdje en inmiddels gelooft niemand me meer, maar nu is het echt echt echt bijna zover: mijn nieuwe roman komt eraan,' schreef Gillian King in november vorig jaar op haar website. De populaire feelgoodschrijfster had het de laatste jaren enorm druk met haar praktijk voor kinderen met leerproblemen, maar hield zich aan haar woord, zocht haar favoriete schrijfplek bij Paagman in Den Haag weer op en schreef een nieuw boek dat op 25 juni verschijnt. 

In
 Ik mis je volgen we Charlotte, ook wel Charlie genoemd. Als ze na het uitgaan een auto-ongeluk krijgt met haar beste vriendin Bo, en Bo het ongeluk niet overleeft, wordt Charlie gek door schuldgevoel. Ze pakt haar biezen en vertrekt uit Wassenaar om haar leven opnieuw op te bouwen. Ze wil loskomen van Bo en van Bo's broer Carsten, op wie ze sinds de middelbare school in stilte verliefd is. Maar dan komt James op haar pad, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie valt voor zijn mooie praatjes en raakt steeds meer in de greep van hem, en verder verwijderd van Carsten. Het lukt haar niet om dit te doorbreken, ook al weet ze waar en bij wie ze eigenlijk thuishoort. Tot ze tien jaar later naar Wassenaar terugkeert. 

'Met veel emotie en ook humor neemt Gillian King ons in dit feelgoodverhaal mee op haar zoektocht. De terugreis van Charlottes leven, én de terugkeer van Gillian King als schrijfster. Ik mis je is een roman die je niet mag missen!', aldus Kings redacteur Petra Kruijt eerder op Hebban. 

Heb jij ook zo lang gewacht op de nieuwe Gillian King?

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal

Schrijf je in voor de Hebban LeesclubnieuwsbriefOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Langverwachte nieuwe Feelgood: Ik mis je van Gillian King (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Gillian King

Gillian King

Gillian King (1978) woont samen met haar man en twee kinderen in Den Haag. Ze he...

Hebban Spots

Ik mis je

19 volgers

Welkom bij de leesclub rond Ik mis je, de nieuwe feelgoodroman van Gillian King (Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...

Gesponsorde boeken