Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Last-minute-actie! Win 2 vrijkaarten voor Barts Boekenclub

Het eerste seizoen van Barts Boekenclub in het Betty Asfalt Complex zit er bijna op. Woensdag a.s. is de allerlaatste Boekenclub van Bart Gielen en alleen bij Hebban maak je kans op twee vrijkaarten hiervoor.

Deze laatste Barts BoekenClub van dit seizoen eindigt groots. Presentator Bart Gielen ontvangt Jet Steinz en Jan & Sanne Terlouw.

In huis met een seriemoordenaar

Wat doe je als blijkt dat je onbewust jarenlang een seriemoordenaar over de vloer hebt gehad? Juist ja! Je schrijft er een boek over. Jan en Sanne Terlouw zijn te gast om te praten over hun nieuwste roman die ze samen schreven. In huis met een seriemoordenaar is het waargebeurde en onvoorstelbare verhaal over de beruchte seriemoordenaar Hans van Z. die jarenlang het gezin Terlouw over de vloer kwam, als geliefde van hun huurster. Deze charmeur werd uiteindelijk in 1967 gearresteerd, wat leidde tot ‘Moordproces van de Eeuw’. Inmiddels bleek dat Hans van Z. drie brute moorden had gepleegd, waarbij een vierde was mislukt… Hoewel de afloop bekend is, blijft ‘In huis met een seriemoordenaar’ spannend tot aan de laatste bladzijde.  

Steinz. Gids voor de wereldliteratuur

Wat te lezen na De avonden, Het diner of een ander favoriet boek? Hoe liep het af met Jane Eyre, en waarom is Anna Karenina zo bijzonder? Door welke romans werd Haruki Murakami beïnvloed, en wie hebben zich op hun beurt laten inspireren door Norwegian Wood?  

Jet Steinz schreef samen met haar vader Steinz - Gids voor de wereldliteratuur: een nieuwe literatuurbijbel waar Matthijs van Nieuwkerk ‘gretig en verlegen’ van werd. In dit briljante naslagwerk geven Jet en Pieter een overzicht van de verhalende fictie in 416 korte biografieën van belangrijke schrijvers, 104 samenvattingen van hun soms eenmalige meesterwerken, 26 one-book wonders, 52 boekwebben, 26 thema’s, 26 quizzen en 52 landkaarten. De ‘Dikke Steinz’ is een absolute must have voor eenieder die het totale aanbod op de markt van de wereldliteratuur bij wil bijhouden.  

BBC is een literair programma maar naast schrijvers komen ook allerlei ander aspecten van het boek aan bod zoals de uitgeverij, de lezers, de winkel etc. Na het zaalprogramma gaat de avond in een nog lossere sfeer door in het beroemde theatercafé van Het Betty Asfalt Complex. 

Barts Boekenclub voor de nieuwsgierige, kritische en leergierige mens die houdt van de schoonheid van het boek en de kracht van een goed verhaal. Het heeft diepgang, maar is alles behalve elitair.

Barts Boekenclub vindt plaats in het Betty Asfalt Complex wat inhoudt dat jullie je bevinden in een informele ‘huiskamer’ sfeer. Dat geldt zowel voor theaterzaal (max. 120 personen) als voor de nazit in de foyer. Het is de plek waar lezers in contact komen met de auteur en getuige zijn van mooie, interessante en stof-tot-nadenken verhalen. Barts Boekenclub is een initiatief van Bart Gielen, Paul Haenen en Dammie van Geest. 

Bart Gielen: 'Barts Boekenclub is voor mij een droom die uitkomt en voor jullie een inspirerende avond.'

Meer informatie: www.bettyasfaltcomplex.nlOver de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Last-minute-actie! Win 2 vrijkaarten voor Barts Boekenclub

 

Gerelateerd

Over

Jan en Sanne Terlouw

Jan en Sanne Terlouw

Jan Terlouw (1931) is vooral bekend als politicus en bestuurder, ...

Jet Steinz

Jet Steinz

Jet Steinz (1990) is schrijfster en afgestudeerd in internationaal recht en klas...

Gesponsorde boeken