Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Laten we groen gaan!

Let's go green is net verschenen en nu al onmisbaar. De aarde heeft het zwaar, zoals auteur Sustainable Susan zegt: "We hebben er maar 1 van". Dit boek maakt het makkelijk duurzaam, groen en eerlijk te leven.

Wilde je wel groen gaan, maar wist je nog niet hoe? Dan heb je hier honderden tips, aanwijzingen en mogelijkheden. Is het nog niet in je opgekomen om groen te gaan, dan kun je in Let's go green lezen waarom dat misschien toch wel een goed idee is. Tegenwoordig hoef je geen sandalen over geitenwollen sokken te dragen en is groen, duurzaam en eerlijk leven juist hip. Daarnaast is het, laten we onszelf niet voor de gek houden, broodnodig! Voor onszelf, onze omgeving, en de aarde zelf.

Win-win
In het interview zegt auteur Susan Gerritsen-Overakker: "Het is beter voor jezelf, beter voor je medemens, dier en milieu. Het is dus een win-win voor alles wat op de aarde –waarvan er maar 1 is - leeft. Ik merk zelf dat groen leven me veel voldoening geeft en me gezonder maakt en dat is iets wat ik iedereen gun. De kwaliteit is simpelweg ook vaak beter, goed leven geeft je een goed gevoel en het hoeft allemaal niet duurder te zijn. Dat laat Let’s go green zien, net als de grote sociale- en milieu-uitdagingen waar we nu mee kampen en die het noodzakelijk maken dat we nu gaan voor positief verschil."

Giveaway
Maak kans op een exemplaar van Let's go green. In samenwerking met uitgeverij Unieboek en 'Sustainable' Susan geven we drie exemplaren weg.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Laten we groen gaan!

 

Gerelateerd

Over

Susan Gerritsen-Overakker

Susan Gerritsen-Overakker

Sustainable Susan weet mensen te raken met haar verhaal en kennis. Na een loopba...

Gesponsorde boeken