Hebban vandaag

Leesclubs /

Lees de sneak preview van 'Raak me. Niet' en volg Sage naar een nieuw leven

door Hebban Crew 4 reacties
De Duitse Laura Kneidl heeft al flink wat boeken op haar naam staan, maar pas nu ze New Adult is gaan schrijven breekt ze ook door in Nederland. Haar duologie 'Raak me. Niet' en 'Verlies me. Niet' gaat dit jaar verschijnen. Van het eerste deel kun je vandaag op Hebban een sneak preview lezen en meedoen met de leesclub.

Laura Kneidl (1990) begon in 2009 aan haar eerste roman, en heeft een aantal YA-fantasyreeksen op haar naam staan in Duitsland. Ze werd door haar favoriete boeken en auteurs geïnspireerd de pen op te pakken. In 2017 sloeg ze een nieuwe weg in en stapte ze over op het schrijven van New Adult. Haar eerste duologie werd meteen een succes, en is dan ook het eerste dat naar het Nederlands vertaald wordt. Inmiddels is ze alweer een reeks verder in Duitsland: het derde deel van haar 'Someone'-trilogie verschijnt daar in oktober. Hopelijk doet Kneidl het hier zo goed dat we daar binnenkort ook van kunnen genieten.

Raak me. Niet.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Laura Kneidl schreef met Raak me. Niet. een meeslepend eerste deel van een New Adult-serie, dat eindigt met een grote cliffhanger. Het verhaal van Sage en Luca gaat verder in het tweede deel, Verlies me. Niet.

Leesfragment

Ben jij benieuwd hoe het Sage zal vergaan, en voor welk verleden ze probeert weg te lopen? Misschien kunnen de eerste pagina's al een tipje van de sluier oplichten. Maar we vermoeden dat je beter het hele boek kunt lezen en ook daarvoor kun je op Hebban terecht. Schrijf je hieronder in voor de leesclub!

Lees de eerste pagina's van Raak me. Niet.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!
Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal Schrijf je in voor de Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees de sneak preview van 'Raak me. Niet' en volg Sage naar een nieuw leven

 

Gerelateerd

Over

Laura Kneidl

Laura Kneidl

Laura Kneidl schrijft romans over alledaagse uitdagingen, fantastische werelden ...

Hebban Spots

Raak me. Niet.

21 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Raak me. Niet.' van Laura Kneidl (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....