Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Lees de spannende thriller van Kiki van Dijk: Bali

In mei verscheen de nieuwe exotische thriller van Kiki van Dijk: Bali! En net zoals bij voorganger Ibiza gaan wij dit boek met 15 lezers op Hebban bespreken. Lees een voorproefje en schrijf je in!

Zelfs dit idyllische yoga-eiland heeft een duistere kant...

Bali

Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Door drankproblemen en betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeluk mag haar man het land niet verlaten, dus neemt Cita in haar eentje halsoverkop het vliegtuig. Terug naar het eiland waar ze als jong meisje veel tijd doorbracht. Eenmaal op Bali wordt het pijnlijk duidelijk dat Cita de band met Evi door de jaren heen behoorlijk heeft verwaarloosd. Haar dochter blijkt er op het idyllische eiland een voor haar totaal onbekend leven op na te houden. Een leven dat niet zonder gevaren is. Cita belandt in een zenuwslopende reis door het Bali dat voor toeristen verborgen blijft, terwijl haar man thuis vecht tegen zijn drankverslaving. Wie zit er achter de verdwijning van Evi en is Cita nog op tijd om de band met haar dochter te herstellen?

‘Joris?’ Haar stem klonk vragend maar hij zag dat ze geïrriteerd was. Ze frunnikte aan haar blauwe jurk, die ze samen hadden uitgezocht. Hij kleurde perfect bij haar zwartglanzende haren en olijfkleurige huid. ‘Wat kom je doen?’ Hij slikte opnieuw en haalde een hand door zijn krullen.
‘Het gaat om Evi.’
‘Evi? Wat is er nu weer met haar?'

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Bali verscheen half mei bij Xander Uitgevers.

Doe mee met de Hebban Leesclub!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag samen met andere lezers in dit boek duiken? Op Hebban starten we binnenkort een leesclub met dit spannende boek. Schrijf je snel in!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees de spannende thriller van Kiki van Dijk: Bali

 

Gerelateerd

Over

Kiki van Dijk

Kiki van Dijk

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie I...

Hebban Spots

Bali

22 volgers

Welkom bij de leesclub rond Bali, de nieuwste thriller van Kiki van Dijk (Xander Uitgevers). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...

Gesponsorde boeken