Hebban vandaag

Nieuws /

De leukste reading challenge van deze zomer: Lees de wereld rond!

door Hebban Crew 31 reacties
De zomervakantie is inmiddels in volle gang en omdat we dit jaar gedwongen worden ons vertier dicht bij huis te vinden, heeft Hebban in samenwerking met de CPNB een Zomerlezen Challenge bedacht. Eerder kon je je al laten inspireren door onze uitgebreide reisgids, vanaf vandaag kun je ook jouw leesreis plannen. Was je al begonnen? Geen enkel probleem. Alle geselecteerde boeken in de verschillende categorieën die je al wilde lezen of al hebt gelezen tellen automatisch mee in deze Hebban Lees de wereld rond-minichallenge.

Lees deze zomer de wereld rond! Plan je reis door op een bestemming te klikken en een of meerdere boeken aan je Wil ik lezen-boekenplank toe te voegen. Het vinkje voor de gekozen bestemming blijft zwart tot je alle gekozen boeken hebt gelezen (of weer van je ‘Wil ik lezen’-plank hebt verwijderd).

Bekijk hier jouw Zomerlezen Challenge

Zijn er al vinkjes ingevuld? Dat kan! Want dan heb je al boeken gelezen die wij geselecteerd hebben in een bepaalde categorie. Heb je de smaak van een challenge te pakken? Kijk dan ook eens op de Hebban Reading Challenge en vul in hoeveel boeken jij wilt lezen in 2020. Vanaf december kun je je inschrijven voor 2021. Klik hier om je aan te melden voor de Reading Challenge-nieuwsbrief.

Zomerlezen Reisgids

Blader door de Zomerlezen Reisgids om alvast in de stemming te komen. Alle boeken die je hier op je Wil ik lezen-boekenplank zet, worden automatisch toegevoegd aan de Hebban Zomerlezen mini-challenge. 

 

Deel jouw reisbestemming en win!

Ga naar jouw reispagina, kies een reisbestemming en deel de postcard op Facebook en/of Twitter met de hashtag #zomerlezenchallenge. Vergeet niet @zomerlezen te taggen om kans te maken op een reiskoffer gevuld met boeken t.w.v. € 500!Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De leukste reading challenge van deze zomer: Lees de wereld rond!

 


Gesponsorde boeken