Hebban vandaag

Listmania /

Lees een beestachtig boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 19 reacties
Onze Hebban Reading Challenge checklist listmania's zijn allesbehalve bij de beesten af. Hoewel ... soms wil je juist een beestachtig boek oppakken, en dat moet volgens ons ook gewoon kunnen. Ga bijvoorbeeld voor een boek over beesten, een boek met een dier als hoofdpersonage of ga compleet de andere kant op en zoek een boek op over een seriemoordenaar.

Een boek over beesten

Een boek met een dier in de hoofdrol of over dieren is perfect voor de Hebban Reading Challenge checklistcategorie 'Lees een beestachtig boek'. Of het nu non-fictie is met fijne dierenverhalen, een roman of thriller waarbij mens en dier met elkaar in aanraking komen of een boek waarin dieren je helpen inzicht te krijgen. Je kunt eigenlijk niet misgrijpen met een boek over beesten.

Een boek over liegbeesten

Er wordt heel wat verborgen gehouden en ronduit gelogen in de literatuur. Soms uit zelfbehoud, andere keren om iemand te beschermen. Maar deze liegbeesten komen er stuk voor stuk achter dat de waarheid uiteindelijk onontkoombaar is. Lieg jij weleens tegen jezelf, je familie, je vrienden, de politie of je slachtoffers?

Een boek over een beestachtig mens

Waarom noemen we een verwrongen mens dat verschrikkelijke dingen doet eigenlijk beestachtig? Het is niet alsof onze puppy ineens besluit ons op gruwelijke wijze te vermoorden (een kleine uitzondering van Patterson of King daargelaten). Hoe het ook zij; een boek over een beestachtig mens werkt heel goed voor deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie.

Een boek met 'beest' in de titel

Zie je zoals gewoonlijk door de bomen het bos niet meer en wil je de Hebban Reading Challenge checklist wat breder pakken? Ga dan voor een boek met 'beest' in de titel. Zo vind je een ruime selectie aan romans, thrillers, non-fictie, kinderboeken, Young Adult en poëzie. Is het een angstaanjagend beest dat een klein hartje blijkt te hebben, of verbergt een onschuldig uiterlijk juist een duistere inborst?

Welk beestachtig boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2196 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een beestachtig boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken