Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Lees een behaard boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 20 reacties
Beharing, je houdt ervan of niet. Toch kun je er niet omheen, want het is overal: in de baard van de man tegenover je in de trein, in het vrolijk tegen je opspringende huisdier of de schuwe, wilde dieren in de natuur tijdens je boswandeling. Daarom past deze Hebban Reading Challenge categorie perfect bij onze lezers: welk behaard boek ga jij lezen?

Een boek over of door behaarde mannen

Een flinke haardos, een baard, een snor... voor mannen is het een stuk makkelijker om behaard door het leven te gaan dan vrouwen. Daarom zetten we ze vandaag in het zonnetje voor de Hebban Reading Challenge checklistcategorie 'Lees een behaard boek'. Of het nu door een behaarde man is geschreven of over een behaarde man gaat, alles mag.

Een boek over wol

Het is een beetje vreemd als je zegt dat je beharing als kleding draagt, maar tóch doen we dat. Wollen truien, mutsen, sjaals, sokken – dankzij de schapen lopen wij er in de winter lekker warm bij. Daarom misstaat een boek over werken met wol zeker niet in deze checklistcategorie. Naast kleding kun je er bovendien nog veel meer mee maken, zoals knuffels, dekens, theewarmers, noem maar op.

Een boek over behaarde huisdieren

Konijntjes, hamsters, honden en katten, het is nog maar een kleine greep uit onze geliefde behaarde huisdieren. Wat is het lekker om op de bank te kunnen knuffelen met een warm lijfje en een zachte vacht. Natuurlijk wil je dat gevoel nog even vasthouden, dus lees je er ook nog eens over. Hieronder vind je een greep uit al die fijne boeken over je dierenvrienden.

Een boek over wilde behaarde dieren

Natuurlijk loopt er ook heel wat moois rond in het wild. We zouden zo'n prachtige tijger of majestueuze beer ook graag willen aaien en knuffelen, maar helaas houden ze niet zo van mensen. Blijf veilig in je leesstoel, in je bed of op de bank met een goed boek, zo kun je alsnog dicht bij deze wilde behaarde dieren komen. En tegelijkertijd de checklistcategorie afvinken.

Welk behaard boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2543 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een behaard boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd