Hebban vandaag

Listmania /

Lees een bewolkt boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 17 reacties
Voor welke Hebban Reading Challenge checklist categorie ga jij deze week of maand? Wij kozen in weerwil van het zonnige weer voor de categorie 'Lees een bewolkt boek'. Daag jezelf uit en wees creatief; lees bijvoorbeeld een boek met een wolken op de cover, een herfstig boek of een boek dat over een verdrietig onderwerp gaat.

Een boek met bewolkte cover

Is het buiten veel te zonnig en zou je wel een beetje schaduw kunnen gebruiken? Dan pak je er een boek bij met een bewolkte cover. Vooral bij de thrillers en feelgood kun je je hart ophalen, want er zijn genoeg covers te vinden waar een stevige wolkenpartij op staat.

Een herfstig boek

Je kunt elke categorie lezen wanneer je maar wilt, dus of je nu in het lentezonnetje de verkoeling van een herfstbuitje opzoekt of gewoon wacht tot oktober, het kan allemaal. Deze boeken spelen zich af in de herfst of roepen de herfstige sfeer op, vol regenbuitjes en donkere wolkenluchten.

Een verdrietig boek

Een bewolkt boek kan ook staan voor een verdrietig boek, waarbij je het gevoel hebt dat je omringd wordt door samengepakte wolken. Dat kan voor een intensieve leeservaring zorgen, die je de ogen opent of het leven in perspectief plaatst.

Een boek met een bewolkte titel

Weet je het echt even niet meer? Dan neem je een boek met een bewolkte titel, want ook daarvan zijn er genoeg te vinden. Of je nu literatuur, feelgood of een thriller wilt lezen, een kinderboek of Young Adult, een non-fictie of poëzie – met een bewolkte titel is er voor ieder wat wils.

Winactie

Om je te blijven inspireren voor je Hebban Reading Challenge verloten we een van de bewolkte boeken uit deze listmania! In de bijbehorende winactie maak je kans op een van de vijf exemplaren van De jongen die met wolken speelde van Franco Faggiani die we mogen weggeven.

Om mee te doen heb je je natuurlijk aangemeld voor de Hebban Reading Challenge 2021 (dat kan hier) en schrijf je je in via onderstaande knop.

Naar de winactie

Welk bewolkt boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een bewolkt boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken