Hebban vandaag

Listmania /

Lees een boek waar je het warm van krijgt voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 6 reacties
Na een paar regenachtige weken is de warme lentezon eindelijk weer doorgebroken. Natuurlijk hoort daar een boek bij dat je helpt om dit heerlijke gevoel vast te houden. En laat het lezen van een boek waar je het warm van krijgt nu net een van de Hebban Reading Challenge checklistcategorieën zijn! We kunnen ons geluk niet op. Kies bijvoorbeeld een boek dat zich afspeelt op een warme locatie, een erotische roman of een spannende thriller.

Een zonnige feelgood

Wat kun je toch heerlijk je hart ophalen aan een zonnige feelgood. De uitnodigende covers die je ertoe verleiden om in je tuin of op je balkon te gaan zitten lezen, de warme vriendschappen en de opbloeiende liefdes... als je het van een zomerse feelgood niet warm krijgt, weten wij het ook niet meer!

Een boek dat zich afspeelt in warmere oorden

Zodra je de eerste pagina omslaat, ben je met het hoofdpersonage afgereisd naar de plaats waar het verhaal zich afspeelt. Vooral nu we minder daadwerkelijk kunnen reizen dan anders, kan het heerlijk zijn om in een roman, non-fictie of thriller verre landen te ontdekken. En als het warme landen zijn, heb je meteen deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie afgevinkt.

Een boek vol hete vlammen

Een boek waar je het warm van krijgt hoeft zeker niet alleen maar zon, zee, strand en plezier te zijn. Van uitslaande vlammen en explosies krijgen we het ook flink warm, zowel in letterlijke als figuurlijke zin. In onderstaande boeken worden de personages geconfronteerd met de vlammen, en jij als lezer ook.

Een boek over een warme aarde

We genieten van zonnige lentes, warme zomers, fijne nazomerdagen en lichte winters, maar voor de natuur is deze opwarmende trend natuurlijk helemaal niet goed. Ook over klimaatverandering zijn meer dan genoeg boeken te vinden, van non-fictie die ons waarschuwt, boeken die ons vertellen hoe we het beter kunnen doen en romans die ons een zorgwekkend toekomstbeeld voorhouden.

Winactie

Om je te blijven inspireren voor je Hebban Reading Challenge verloten we een van de boeken uit deze listmania! In de bijbehorende winactie maak je kans op een van de vijf exemplaren van Onder de Spaanse zon van Anna Thomas die we mogen weggeven. Om mee te doen heb je je natuurlijk aangemeld voor de Hebban Reading Challenge 2021 (dat kan hier).

Naar de winactie

Welk warm boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een boek waar je het warm van krijgt voor de Hebban Reading Challenge

 


Gesponsorde boeken