Hebban vandaag

Listmania /

Lees een duister boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 25 reacties
Verbreed je (lees)wereld door mee te doen aan de Hebban Reading Challenge checklist; probeer in elke categorie een boek af te vinken en stap uit je comfortzone. Ga bijvoorbeeld voor 'Lees een duister boek', waarmee je alle kanten op kunt. Er zijn namelijk heel wat angstaanjagende thrillers, dystopieën en boeken met donkere covers te vinden.

Lees een angstaanjagende thriller

Lekker griezelen 's avonds in bed, de echte thrillerfan is er wild van. Al moet wellicht bij deze angstaanjagende thrillers, die uitstekend passen in de checklistcategorie 'Lees een duister boek', de rest van de nacht wel een nachtlampje aan blijven staan ...

Lees een boek met een duistere cover

Is het licht niet aan, dan vind je deze boeken niet terug, zó donker zijn ze. De inhoud is meestal in verhouding naargeestig, zwaar of extreem spannend. Trekken deze donkere covers jou aan?

Lees een boek over een dystopie

Een dystopie is het omgekeerde van een utopie. Het is een verhaal dat zich afspeelt in een onaangename wereld, soms het gevolg van een apocalyps, niet altijd. De personages in dystopieën hebben te maken met onderdrukking, armoede, ziekte, rampen, plagen en meer. Krijg jij er al zin in?

Lees een dramatisch verhaal

Waargebeurde verhalen kunnen goed in deze categorie vallen, maar zware literaire romans doen het ook goed in de hemeltergende thema's. In deze verhalen kan het hoofdpersonage amper de ene voet voor de andere plaatsen zonder geweeklaag en ongeluk. Wentel jij je graag in andermans misère? Deze boeken zijn voor jou!

Welk duister boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een duister boek voor de Hebban Reading Challenge