Hebban vandaag

Lezen /

Lees een fragment uit ‘Wilder’ van Rebecca Yarros (met leesclubinschrijving)

door Hebban Crew 2 reacties
In de New Adult-romans van Rebecca Yarros vinden lezers een hartverwarmend, sexy en meeslepend verhaal. Zo ook in de start van de ‘Renegades’-reeks. Op Hebban lees je een fragment uit ‘Wilder’ en kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub met dit boek.

Rebecca Yarros heeft met inmiddels zes naar het Nederlands vertaalde New Adult-romans vaste grond onder de voeten gekregen. Ze werd bekend met de ‘Fight & Glory’-serie, waarin ze als vrouw van een militair haar ervaringen als achterblijver na militaire uitzending wist te verwerken. Deze reeks bestond uit zogenaamde ‘interconnected standalones’: in elk boek vind je nieuwe hoofdpersonages die verbonden zijn met de personages uit de andere boeken in de reeks. Dat is ook het geval in haar tweede vertaalde boekenserie ‘The Renegades’.  

In het eerste deel, Wilder, maak je kennis met Leah. Zij krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een schip dat de hele wereld over vaart. Dan moet ze alleen wel een medestudent bijles geven én hij moet slagen. Eitje, denkt ze, want Leah is zelf een topstudent. Als iemand een ander iets kan bijbrengen, is zij het. Maar dan ontmoet ze haar leerling: Paxton Wilder. Hij is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en daar leeft hij voor. Het zal haar dus heel wat moeite kosten om hem de nodige stof bij te brengen. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.  

New Adult-boeken zijn bijzondere, gedurfde verhalen over jonge personages met een verleden en zijn herkenbaar aan hun uitdagende en sexy toon.  

Wil jij kennismaken met deze schrijfster van New Adult? Lees hieronder een fragment uit Wilder.

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Wil je dolgraag verder lezen? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan enthousiaste lezers voor een bespreking van dit boek op Hebban. Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een fragment uit ‘Wilder’ van Rebecca Yarros (met leesclubinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en liefhebber van dingen als chocolade...

Hebban Spots

Wilder

30 volgers

Welkom bij de leesclub rond Wilder, het eerste deel in de New Adult Renegades-reeks van Rebecca Yarros (Uitgeverij Zomer & Keuning). Ben jij klaar voor een hartverwarmend, sexy en meeslepend verhaal?...


Gesponsorde boeken