Hebban vandaag

Listmania /

Lees een goed boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 3 reacties
Als we een goed boek dichtslaan slaken we een diepe zucht en drukken het even tegen ons aan: kon het (lees)leven altijd maar zo zijn! Voor de Hebban Reading Challenge checklistcategorie 'Lees een goed boek' kun je je heerlijk onderdompelen in die zoektocht naar je mooiste boek. Of lees een boek over een inspirerend mens, een boek dat 5 sterren kreeg op Hebban of een boek dat in de prijzen is gevallen.

Een boek over goede mensen

Het is altijd inspirerend om te lezen over mensen die goed werk verrichten, of die bijzondere levenslessen te delen hebben. Met een boek over een goed mens kun je dan ook nooit misgrijpen: je leert er altijd iets van. Pak bijvoorbeeld een boek op over bewonderenswaardige leiders, gepassioneerde wereldverbeteraars, inspirerende leraren of het goede in de mens.

Een boek met 5 sterren op Hebban

Er wordt heel wat af gerecenseerd op Hebban. Inmiddels zijn er al meer dan 200.000 recensies geplaatst door lezers! Maar dat kan ook betekenen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet; welk boek moet je nu gaan lezen? Daar kan het Hebban recensententeam bij helpen. Zij zijn geoefend in het schrijven van recensies en komen altijd met een fijne onderbouwing.

Een boek met 'goed' in de titel

Heb jij geen lekker leesjaar en kun jij maar moeilijk een goed boek vinden waar je écht van geniet? Het overkomt iedereen weleens, dus raak vooral niet ontmoedigd. Het beste boek kan nog komen, maar intussen kun je deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie ook afvinken met een boek waarin het woord 'goed' in de titel voorkomt. Dat is nog eens een goed idee!

Een prijswinnend boek

Een gewonnen prijs beveelt het boek aan bij lezers: dit is het mooiste en beste boek onder zijn soortgenoten. Het springt eruit en mag daarom eigenlijk niet op je 'Wil ik lezen'-plank ontbreken. Het is bijvoorbeeld het fijnste debuut van het jaar, de spannendste thriller van het decennium of de mooiste roman van de eeuw.

Welk goed boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2211 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een goed boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken