Hebban vandaag

Listmania /

Lees een slecht boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 13 reacties
Soms heb je eenvoudigweg geen zin in een goed boek. Natuurlijk zouden we Hebban niet zijn als we daar geen uitdaging van maakten. Zo kun je, zelfs met een slecht boek, de Hebban Reading Challenge checklist afvinken! Lees bijvoorbeeld een boek over een slechterik, een nare gebeurtenis, een guilty pleasure of een boek met een 'slechte' Hebban-beoordeling.

Een boek over een slechterik

Met boeken over slechteriken kun je je hart ophalen, er zijn namelijk zoveel verschillende soorten! Iemand die in een moment doorslaat, of een psychopaat. Een personage dat morele grenzen overschrijdt of wettelijke. Het kan bijzonder interessant zijn om te lezen vanuit een slechterik: sta je ineens in heel andere schoenen, of herken je stiekem toch ook wat in jezelf?

Een boek over een nare situatie

We zouden bijna willen zeggen dat er bij uitstek over nare situaties geschreven wordt, want een boek zonder enige tegenslag heeft niet veel plot. Maar natuurlijk zijn er altijd situaties die de overtreffende trap gebruiken als het gaat om narigheid. Oorlogen, dystopische toekomstbeelden en klein maar heftig persoonlijk verdriet.

Een boek met 'slecht' in de titel

Wil je wel graag een slecht boek lezen, maar voel je even niets voor narigheid, onsympathieke personages of boeken die anderen slecht beoordeeld hebben? Dan kun je simpelweg kiezen voor een boek met 'slecht' in de titel. Ook daarvan zijn er namelijk genoeg, en zo vink je toch deze Hebban Reading Challenge checklist categorie af.

Een boek met een slechte Hebban-beoordeling

Wil je een bepaald boek graag lezen, maar word je tegengehouden door de beoordeling van anderen? Wie weet bevalt het jou tóch, want smaken verschillen. Of wil je een boek dat je eerder weggelegd hebt, toch een tweede kans geven? Het kan maar zo zijn dat je iets ontdekt dat een ander niet heeft gezien.

Welke boeken gaven de Hebban-recensenten 1*? Of kijk bij de boeken die een 2*-waardering ontvingen van de Hebban-recensenten. Wie weet ontdek jij er juist een pareltje in!

Winactie

Om je te blijven inspireren voor je Hebban Reading Challenge verloten we een van de boeken uit deze listmania! In de bijbehorende winactie maak je kans op een van de vijf exemplaren van De slechtnieuwsbrenger van Filip Cauwelier die we mogen weggeven. Om mee te doen heb je je natuurlijk aangemeld voor de Hebban Reading Challenge 2021 (dat kan hier).

Naar de winactie

Welk slecht boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een slecht boek voor de Hebban Reading Challenge

 


Gesponsorde boeken