Hebban vandaag

Lezen /

Lees een sneak preview van het nieuwe lifestyleboek van Jill Schirnhofer

Het creatieve multitalent Jill Schirnhofer is autodidact. Naast een succesvolle reeks tekenboeken heeft ze ook een eigen tv-programma en YouTube-kanaal. In 2019 besloot ze zich te richten op een bredere doelgroep en startte met projecten voor de Young Adult-doelgroep. Een stap die nu resulteert in het lifestyleboek 'Let's rock it'. Lees op Hebban een sneak preview en maak kans op het boek!

Jill Schirnhofer ontwierp op vijftienjarige leeftijd haar eerste schoolagenda. Het ontwerp werd opgemerkt door een uitgeverij, voor wie ze onder het label My life is sweet een schoolspullenlijn uitbracht. Ze brak door in 2014 dankzij haar tv-programma Jill, waarin ze creatieve adviezen geeft aan jonge kijkers op het gebied van tekenen, knutselen, mode en koken. Ook heeft ze een eigen YouTube-kanaal waarop video's verschijnen over deze onderwerpen.

'Let's rock it! Zijn wie je wilt zijn en doen wat je wilt doen.' – Jill Schirnhofer

Inmiddels heeft ze maar liefst achttien boeken uitgebracht onder de Jill-productlijn, evenals DIY- bak- en partyproducten. In 2017 begon ze met het schrijven en illustreren van haar eigen kinderboeken en twee jaar geleden besloot ze zich eveneens te gaan richten op tieners en jongvolwassenen vanaf zestien jaar. Met haar Instagram-account @JillRocket lanceerde ze een nieuw platform. Nu komt ze met een lifestylegids, die je leert hoe je zowel van binnen als van buiten goed voor jezelf zorgt.

Let's rock it

Hoe word je de beste versie van jezelf? Terwijl je druk bent met het dagelijkse leven en daarbij van alles tegenkomt op je pad, probeer je ook nog te ontdekken wie je eigenlijk bent en wat je wilt in je leven. Jill Schirnhofer geeft je in de stijlgids Let's rock it tools en tips die je een stukje op weg kunnen helpen. Ze geeft je haar blik op de wereld en vertelt welke struikelblokken en levenslessen zij tot nu toe tegenkwam, waarbij ze niet schroomt daarbij haar eigen uitglijders met humor te beschrijven.

Leesfragment

Ben je op zoek naar een fijne lifestylegids die je vragen kan beantwoorden op het gebied van mode, zelfzorg en styling en voeding? Hieronder lees je alvast een sneak preview van Let's rock it. Spreekt het boek je aan? Schrijf je onderaan het artikel dan in voor de winactie.

Lees hier de sneak preview

'Sommige mensen hebben stijl van zichzelf en weten instinctief wat "fashion" is. Ik behoor niet tot die categorie.' – Uit: Let's rock it

Jills boodschap

'Soms zit een boek zo diep in je hart, dat het even duurt voordat het eruit komt. Het schrijven voelde dan ook als een bevrijding. In dit boek laat ik een totaal andere kant van mezelf zien dan mensen gewend zijn van tv. Eentje zonder glitterlaagje, the real me. Ik deel mijn tips en tools die ik in de loop der jaren verzameld heb om je eigen droomversie te kunnen worden. Dit is allesbehalve een influencersboek, maar ik hoop wel dat het mensen gaat 'influencen' om te geloven in hun eigen kracht en potentieel. Wees wie je wilt zijn. Let's rock it! X Jill'

Op Instagram

Via haar Instagram-account @JillRocket deelt Schirnhofer haar ervaringen, projecten en meer. Hieronder vind je een impressie van haar feed. Klik op de afbeeldingen om naar haar account te gaan.

Winactie

Wil jij kans maken op de lifestylegids van Jill Schirnhofer en ontdekken wat zij je te leren heeft op het gebied van mode, carrière, zelfzorg en meer? In samenwerking met uitgeverij Unieboek | Het Spectrum mag Hebban 5 exemplaren weggeven van het boek. Kijk snel hoe je mee kunt doen.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een sneak preview van het nieuwe lifestyleboek van Jill Schirnhofer

 

Gerelateerd

Over

Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer

Op 15-jarige leeftijd ontwierp Jill Schirnhofer (creatieve duizendpoot, presen...


Gesponsorde boeken