Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Lees een sneak preview & win 'De anderen' van C.J. Tudor

door Hebban Crew 3 reacties
C.J. Tudor wordt ook wel de 'Britse Stephen King' genoemd en levert met 'De anderen' alweer haar derde thriller af. De vergelijking die de Daily Mail maakte is niet onterecht; King is groot fan van haar werk. 'De anderen' verschijnt volgende week, maar je kunt nu alvast een sneak preview lezen. En wie weet ben jij straks een van 5 de gelukkige winnaars!

'C. J. Tudor is terrific. I can't wait to see what she does next.' - Harlan Coben


C.J Tudor
(1972) is intussen fulltime auteur, maar heeft een hele schare aan banen achter de rug. Zo was ze copywriter, televisiepresentator, voice-over acteur, verslaggever en had ze een hondenuitlaatservice. Het idee voor haar debuut De Krijtman kreeg ze dankzij de krijtpoppetjes die haar dochter een hele dag op de stoep zat te tekenen. Toen Tudor 's avonds de deur opende, werd ze geconfronteerd met een sinister beeld dat haar op het pad van auteur lanceerde.

Ze ontving voor het boek de International Thriller Writers Award for Best First Novel en de Strand Magazine Award for Best Debut Novel. Daarmee voldeed ze aan een voorspelling van haar leraar Engels, die haar ooit zei dat hij uiterst teleurgesteld zou zijn als ze later geen premier of bestsellerauteur zou worden. Die eerste kan ze alvast afvinken, want ook standalone thriller De terugkeer gooide hoge ogen. Maar het stopt zeker niet na De anderen, want Tudor is alweer druk bezig met het afronden van nummer vier: The Burning Girls zal in het Engels in januari 2021 verschijnen.

'Want to read something good? You won't find it on the front bestseller table at your bookstore, but it's new, and will be there. THE CHALK MAN, by C.J. Tudor. If you like my stuff, you'll like this.' - Stephen King op Twitter

Het verhaal

Als hij naar huis rijdt, ziet Gabe opeens het gezichtje van een meisje achter het raam van een andere auto. Haar lippen vormen één woord: ‘Papa.’ Het is zijn vijfjarige dochter Izzy. Daarna ziet hij haar nooit meer.

Drie jaar later rijdt Gabe elke dag op en neer op diezelfde weg, op zoek naar de auto die zijn dochter wegvoerde. Hij weigert de hoop op te geven, zelfs al geloven de meeste mensen in zijn omgeving niet meer dat Izzy nog leeft.

Fran en haar dochter Alice bevinden zich ook op die snelweg. Zij zijn niet op zoek, ze zijn op de vlucht. Ze proberen de mensen die hen pijn willen doen telkens één stap voor te blijven. Want Fran kent de waarheid. Zij weet wat er gebeurd is met Gabes dochter. Zij weet wie er verantwoordelijk is. En ze weet wat ze zullen doen als ze haar en Alice zullen vinden...

Leesfragment

Ben je klaar voor een duik in deze spannende pageturner? Hieronder lees je een sneak preview uit De anderen.

Lees hier de eerste 3 hoofdstukken

C.J. Tudor over haar boek

Win De anderen

Wil jij de kans niet mislopen om De anderen van C.J. Tudor te lezen? Doe dan mee aan de winactie en bekijk via onderstaande knop wat je moet doen om een van de 5 exemplaren te winnen die we samen met uitgeverij A.W. Bruna weggeven.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een sneak preview & win 'De anderen' van C.J. Tudor

 

Gerelateerd

Over

C.J. Tudor

C.J. Tudor

C.J. Tudor werd geboren in Salisbury en groeide op in Nottingham, waar ze nog st...

Gesponsorde boeken