Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Lees een succesvol boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 7 reacties
Op zoek naar succes zijn we allemaal, want we willen graag slagen in het leven, de liefde én in onze boekenkeuze. Er is niets zo heerlijk dan een boek in handen houden waarvan je weet dat het je alles gaat brengen dat je verlangt. Lees bijvoorbeeld een boek over succesvolle mensen, dat hoog in de Bestseller 60 staat of een mooie plek in de Hebban Rank heeft.

Een klassieker

Klassiekers zijn toch wel het toppunt van succesvolle boeken. Ze hebben de tand des tijds doorstaan en worden vele jaren, decennia of zelfs eeuwen later nog altijd verkocht en gelezen. Iedereen heeft er wel eentje in zijn of haar boekenkast staan, zelfs als je gewoonlijk alleen voor nieuwe boeken zwicht. Sla dat mooie oude exemplaar (met die nieuwe cover?) open en vink de categorie af.

Een boek uit de Bestseller 60

Het is de trend van de dag, maar succesvol zijn ze zeker: de boeken die in de Bestseller 60 terechtkomen. Dit zijn de zestig best verkochte boeken per week in Nederland. Grote kans dus dat jij een van onderstaande boeken in de afgelopen dagen in huis hebt gehaald! Dat is goed nieuws, want door je pasgekochte boek te lezen, voldoe je zonder moeite aan deze checklistcategorie.

Een boek met hoge Hebban Rank

Het leuke van de Hebban Rank is dat je kunt zien wat jouw medelezers interessant vinden, willen lezen en hoog waarderen. Het zijn de populairste boeken op Hebban, en daarmee zijn ze zeker succesvol. Er is ook echt voor ieder wat wils, thrillers, literatuur, feelgood, kinderboeken, non-fictie, oorspronkelijk Nederlandstalig en vertaald. Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Een boek met 'succes' in de titel

Er zijn ook heel wat boeken die je leren om zelf succes te hebben of juist de schaduwkanten van succes tonen. Ook deze boeken hebben een grote aantrekkingskracht, meer nog omdat ze ook het woord 'succes' in de titel hebben staan. Omdat ze het succes van hun covers schreeuwen, is dit ook een mooie manier om je Hebban Reading Challenge checklistcategorie af te vinken.

Welk succesvol boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2487 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een succesvol boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd