Hebban vandaag

Listmania /

Lees een vurig boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 19 reacties
Laat het vuur in je ontbranden door middel van een goed boek! Met deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie kun je alle kanten op: ga bijvoorbeeld voor een boek over een vurige liefdesrelatie, een vlammend en opzwepend pleidooi of een boek waar een brand in voorkomt. Hoe vurig wil jij het hebben?

Een boek met een vurige relatie

Natúúrlijk is het zo dat vurige relaties in alle genres voorkomen, maar geef toe: soms is het heerlijk om je over te geven aan een boek waarin dat thema ook ten volle wordt uitgewerkt. Hieronder vind je verschillende boeken uit de New Adult- en feelgoodgenres, met haat/liefde-verhoudingen, slow burns, onweerstaanbare maar verboden partners en nog veel meer.

Een boek waarin een brand voorkomt

Een brand kan verstrekkende gevolgen hebben. Het drijft je je voorheen zo veilige huis uit, probeert bewijs te vernietigen en onthult soms juist lang verborgen geheimen. Na een brand is niemand meer hetzelfde, of je nu slachtoffer bent of bij de brandweer hoort. Toch vinden we het een fascinerend fenomeen en is het moeilijk wegkijken. Dat verklaart misschien waarom we er zo veel over schrijven.

Een boek met een vurig pleidooi

Sta jij in vuur en vlam na het lezen van een boek dat oproept tot verandering? Ook dan vink je deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie af. Laat je beïnvloeden door mensen die iets weten te vertellen over de natuur, over de samenleving, over het leven, de wereld en onszelf. Bijvoorbeeld een van de mooie boeken die we in deze listmania verzameld hebben!

Een boek met 'vuur' in de titel

Een vurig boek zou geen vurig boek zijn als het ook niet een vurige titel had! 'Vuur', 'vurig', 'vlammen', 'brand' – we rekenen het allemaal goed voor deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie. Hieronder hebben we voor de eerste twee opties gekozen, maar laat je zeker niet beperken: we hebben gewoon niet genoeg ruimte om álle vurige boeken op te sommen.

Welk vurig boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2211 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een vurig boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken