Hebban vandaag

Listmania /

Lees een zoet boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 45 reacties
Vink jij tijdens de Reading Challenge ook de checklist af? Een leuke manier om jezelf uit te dagen, nieuwe boeken te leren kennen en creatief bezig te zijn. Kies bijvoorbeeld de categorie 'Lees eens een zoet boek'. Dat kan een fijne roman of feelgood vol liefde zijn, een kookboek vol desserts, zoetigheid op de cover of gewoon een boek dat je krijgt op Valentijnsdag!

Een boek vol liefde

Zoet, zoeter zoetst! Op Valentijnsdag kiezen voor een boek vol liefde betekent een heerlijke feelgood om bij weg te zwijmelen, waarbij je zeker weet dat je op een happy end mag rekenen. Ga voor een historische roman zoals de 'Brigerton'-serie of blijf juist bij de tijd.

Een boek met een zoete cover

Als de cover van een boek je inspireert tot het nemen van zoetigheid, dan kun je er zélf natuurlijk niets aan doen dat je dat koekje pakt, die macaron, dat chocolaatje of dat snoepje. Zulke boeken moet je dan ook niet te vaak lezen, maar af en toe maak je er een mooi momentje van. Misschien wel vandaag met Valentijnsdag.

Een boek met een zoete titel

Heb je het gevoel dat de gaatjes je in de tanden springen? Dan kun je ook kiezen voor een boek met een zoete titel. Zo kun je bijvoorbeeld ook een thriller of literatuur oppakken voor deze Hebban Reading Challenge checklist categorie. Er is zoet genoeg voor iedereen!

Een boek vol zoetigheid

Een optie die zeker niet mag ontbreken in zo'n listmania is de optie om zélf je zoetigheid te verzorgen. Met deze kookboeken tover je de ene na de andere zoete creatie op tafel. Pas wel op, want voor je het weet zijn de bezoekers niet meer weg te slaan, en kom je niet aan je leesboeken toe.

Welk zoet boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een zoet boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken