Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Lees eens wat anders in april!

door Lindy (Hebban Crew) 92 reacties
Lees eens wat anders! Dat is het thema van deze maand april op Hebban. Buiten je eigen comfort zone stappen is altijd spannend, maar kan ook mooie ervaringen opleveren. Hebban daagt je uit om buiten je favoriete en vertrouwde genre te lezen en helpt je waar nodig een handje via de Boekentipper!


De Hebban-redactie geeft het goede voorbeeld en las de afgelopen maanden een boek uit een genre dat ze normaal gesproken links laat liggen. Houd Hebban in de gaten voor de columns waarin iedere redacteur de komende dagen zijn of haar leeservaring deelt.  

Boekentipper

Ook zin in een uitdaging, laat Hebban je dan verrassen met een tip voor een boek dat je normaal gesproken misschien niet zo snel zou oppakken. In navolging van de populaire Bibliotheektipper tijdens de Maand van het Spannende Boek 2015 en de Cadeautipper tijdens de feestdagen, opent Hebban vandaag de digitale poort naar de Hebban Boekentipper, met in april dus alleen verrassende 'buiten je comfort zone' leestips! 

De mensen achter Hebban zitten voor je klaar om je te helpen. Via deze link kun je gebruikmaken van de Boekentipper, je hebt enkel een (gratis) account op Hebban nodig. Vertel ons welke drie boeken tot jouw favorieten behoren, vertel iets over de genres die je normaal gesproken niet leest en de redacteuren van Hebban bedenken een passende en vooral verrassende boekentip! Je kunt binnen enkele werkdagen een reactie verwachten.  

Naar de boekentipper 

Maak ons deelgenoot van jouw 'buiten je comfort zone' leeservaring! 

De Hebban-redactie deed het al. We hopen dat we jou ook enthousiast kunnen krijgen voor dit persoonlijk verrijkende initiatief. En als ons dat is gelukt, dan zijn we natuurlijk reuze benieuwd hoe jij de 'Lees eens wat anders in april' maand bent doorgekomen en of je - met ons - de uitdaging aan bent gegaan om jezelf deze maand eens te verrassen met iets heel anders.

Plaats een blog met jouw leeservaring op Hebban. Begin mei zullen we een bloemlezing publiceren van alle leeservaringen en verloten we een paar mooie boeken die wél in jouw comfort zone passen. Want dát is dan wel zo aardig. Doe je mee?! Hier lees je de eerste column van Lindy.

Als je zelf een blog plaatst, neem dan als titel: {je naam} las eens wat anders: {titel van het boek} - bijvoorbeeld: Carla las eens wat anders: De eetclub. Dan kunnen wij jouw bijdrage niet missen!

Reading Challenge

Doe je mee aan de Hebban Reading Challenge? Wil je niet alleen méér lezen, maar ook andere soorten boeken ontdekken? Dan kun je je ‘Comfort Zone’-boek natuurlijk heel goed gebruiken voor de categorie ‘Een boek dat je absoluut niet wilt lezen’. 

Geen idee wat er bedoeld wordt met ‘reading challenge’ en ‘categorie’? Bekijk dit artikel en daag jezelf uit om dit jaar jouw leesdoel te behalen. Meedoen met de Hebban Reading Challenge kan natuurlijk nog altijd. Meld je hier aan!Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Lees eens wat anders in april!

 

Gesponsorde boeken