Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Lees gratis de nieuwe roman van Peter Zantingh: Na Mattias

door Hebban Crew 34 reacties
Na de romans Een uur en achttien minuten en De eerste maandag van de maand komt auteur en journalist Peter Zantingh nu met Na Mattias, een aangrijpende en spannende roman over angsten van nu, over omgaan met verlies en over de verhalen die we elkaar vertellen omdat dat het enige is wat we dan nog kunnen. Een voetafdruk van een vroege dood. Aangrijpend, maar ook onverwachts hoopvol. De roman Na Mattias verschijnt op 7 maart en via Hebban kun je het ebook gratis ontvangen, mits je ons na het lezen vertelt wat je van het boek vond.

Na Mattias

Mattias liep de deur uit en kwam niet meer terug. En zij bleven achter. Acht mensen wier verhalen elkaar kruisen. Sommigen hadden hem lief, anderen kenden hem niet eens, maar allemaal worden ze gestuurd door de wendingen van een wereld in verwarring. Langzaam wordt duidelijk wie Mattias was en welk noodlot hem trof. En met welke spoken zijn achterblijvers worstelen.

Welk verhaal word je als je er niet meer bent?

Lees een sneak preview

De voorwaarden

  • Na de inschrijving ontvang je een mail met downloadinstructies en een downloadlink
  • Je hebt na ontvangst van de mail vijf dagen de tijd om de epub te downloaden
  • De downloadlink kun je maximaal drie keer gebruiken voor persoonlijk gebruik (dus als het niet direct lukt, is het geen ramp)
  • Het ebook is zichtbaar beveiligd met je naam en is alleen voor persoonlijk gebruik bedoeld
  • Dit zijn de actievoorwaarden (incl. hoe lees je een epub op een computer/laptop)


Hoe vertel ik jullie wat ik van het boek vond?

Op de Hebban boekpagina van Na Mattias vind je een tekstveldje waar je een recensie kunt schrijven. Nu vinden heel veel mensen het woord 'recensie' wel een beetje eng. 'Oeh, dat kan ik niet!'. Jawel, iedereen kan een recensie schrijven. Het zijn tenslotte maar een boel woorden in een tekstveldje. We verwachten niet van je dat je een wetenschappelijk onderbouwde beschouwing plaatst of een scherpe analyse over literaire thema's. We verwachten dat je vertelt hoe jíj het boek hebt ervaren, wat je er goed aan vond en wat je er niet goed aan vond. Hier, we hebben zelfs handige tips voor je.

Boekentrein op 5 april

Alle leeservaringen mogen óp 5 april op de Hebban boekpagina van Na Mattias geplaatst worden. Die dag staat in het teken van Na Mattias en haar lezers. Je kunt natuurlijk wel de recensie eerder al schrijven of notities maken. Dan plak je de tekst gewoon op 5 april in het tekstveldje. De hele homepage van Hebban zal dan Na Mattias-gekleurd zijn. Een geweldig leuke ervaring en iedereen mag meedoen.

Het is zover!

De downloadmail is verzonden naar iedereen op vrijdagmiddag 9 maart. Heb jij je ingeschreven, maar geen mail ontvangen, check dan snel je spambox!Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees gratis de nieuwe roman van Peter Zantingh: Na Mattias

 

Gerelateerd

Over

Peter Zantingh

Peter Zantingh

Schrijver: Een uur en achttien minuten (roman, 2011), De eerste maandag van de m...

Gesponsorde boeken