Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Lees gratis het eerste deel in de Ictiluni-fantasyreeks!

door Hebban Crew 8 reacties
Ontdek de wereld van licht en macht! De fantasyreeks van auteur Björn Peeters, Ictiluni, telt al zeven delen en is nog lang niet afgelopen. Wil jij aan boord stappen van dit avontuur, lees dan nu een fragment van 'Een verhaal van twee prinsessen' op Hebban en schrijf je in voor de ebook giveaway. We gaan een heleboel lezers blij maken met de epub!

Een verhaal van twee prinsessen

Ictiluni #1

In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen zij aan zij met hun amani partners. Immer van elkaar afhankelijk. Amarillis en Velira, twee aangenomen zussen, houden ontzettend van één legende. Die van De Twee Verloren Prinsessen. Stiekem beelden ze zich in dat zij deze legendarische prinsessen zijn. Niet wetend dat ze aan het begin staan van een avontuur, dat niet enkel hun leven maar ook de wereld waarin ze leven zal veranderen.

Treed binnen in de wereld van licht en macht, waar spectaculaire actie en bloedstollende gevechten afwisselen met  een reis door een wondermooie, duizenden jaren oude wereld.

Velira boog haar hoofd en staarde naar de grond. Amarillis keek in haar lege beker en zei niets. Mama Arria rolde met haar ogen en zei dan: “We zullen afspreken: denken jullie maar dat je een prinses bent terwijl je je omkleedt en in bed kruipt. Droom er voor mijn part over. Maar wanneer je morgen uit je bed komt, dan weten jullie weer dat jullie twee achtergelaten meisjes zijn, die door mijn goed hart van een leven op straat zijn gered.”
“Goed mama.” zei Amarillis.
Maar Mama Arria was nog niet klaar. Ze keek eerst Velira aan en zei haar: “Jouw mama was een dienster zonder schroom, en met maar twee gram verstand. Ze kon het woord koningin niet eens schrijven.” Velira boog haar hoofd nog dieper, en dan keek Mama Arria naar Amarillis. Die wilde liever niet horen wat ze te zeggen had, maar ze wist dat ze moest luisteren. “En jij, jij bent de dochter van mijn zus, die ze niet eens een paleis binnen zouden laten om er de vloeren te schrobben.”

Een verhaal van twee prinsessen is al verschenen. Lees een fragment via onderstaande knop!

Lees hier het volledige fragment


Ebook Giveaway

Wil je dolgraag verder lezen na dit fragment? Meld je dan aan voor de gratis ebook giveaway! We maken een heleboel lezers blij met de epub van Ictiluni #1 - Een verhaal van twee prinsessen.


De Ictiluni-reeks

De vervolgdelen in deze fantasyserie zijn al verschenen en beschikbaar in paperback, ebook en in Kobo Plus. Heb jij de tweehonderd bladzijden van het eerste deel verslonden, dan kun je dus direct doorstomen!

2. De Rijzende Ochtendster
3. De terugkeer van de prinses
4. Het pad van de Waterbloesems
5. Het lot van de wereld
6. Amalia's droom

Over de auteur

Björn Peeters schreef reeds meer dan dertig boeken en meer dan vijftig korte verhalen, in diverse genres. In zijn fantasyreeks Ictiluni verschenen al zeven boeken, met nog meer op komst! Naast de Ictiluni-reeks schrijft hij ook Steampunk Fantasy (Tempus) en Dark Fantasy (Infinitus Memorias). 

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees gratis het eerste deel in de Ictiluni-fantasyreeks!

 

Gerelateerd

Over

Bjorn Peeters

Bjorn Peeters

Björn Peeters is auteur van meer dan twintig boeken, waaronder die in de Episch...

Gesponsorde boeken