Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Lees 'Schaduwtango' vóór verschijning, in ruil voor een recensie op Hebban

'Liefde, verraad, een opmerkelijke parelketting en de ziel van de tango', zo vat uitgeverij Wereldbibliotheek 'Schaduwdochter' van Arturo Pérez-Reverte samen. Volgende maand ligt het boek in de winkel, maar wij bieden lezers de mogelijkheid om deze roman al vóór verschijning als e-book te lezen, in ruil voor een recensie op Hebban!

Voor de lezers van Isabel Allende, María Dueñas, Care Santos, Julia Navarro en Luz Gabás verschijnt op 23 april de Nederlandse vertaling van El tango de la Guardia Vieja van Arturo Pérez-Reverte. Schaduwtango is een spannend verhaal over de teloorgang van een tijdperk, over corrumperende rijkdom en armoede, decadentie, fascisme, vuile politieke spelletjes en de donkere kant van de mens.

Over dit boek:
Max Costa, een fenomenale tangodanser en gewiekste oplichter, heeft zich uit de achterbuurten van Buenos Aires omhooggewerkt naar de chicste villas en hotels in Europa. Daar verleidt hij rijke vrouwen, steelt vervolgens hun juwelen, kleedt hun echtgenoten financieel uit en gaat ervandoor. Zijn favoriete jachtgebied is de trans- Atlantische oceaanstomer, waar hij in 1928 als professioneel tangodanser de vrouwen vermaakt in de salon. Hier ontmoet hij Mecha Inzunza, de beeldschone vrouw van een beroemde tangocomponist. Hij verleidt haar, besteelt haar en verlaat haar. Zoals hij dat nog twee keer zal doen: negen jaar later na een gezamenlijk uitgevoerde spionageopdracht aan de Franse Riviera en dertig jaar later als Mechas zoon uit handen van de Russen moet worden gered. Zelfs als Max daarbij ontdekt dat het zijn eigen zoon is die hij moet redden, heeft hij redenen om toch weer te vertrekken.

Benieuwd naar deze roman? Lees hier alvast de eerste dertig pagina's uit Schaduwtango.
Doe daarna mee met de giveaway en maak kans op een digitaal vooruit-exemplaar, in ruil voor een recensie op Hebban.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Lees 'Schaduwtango' vóór verschijning, in ruil voor een recensie op Hebban

 

Gerelateerd

Over

Arturo Pérez-Reverte

Arturo Pérez-Reverte

Arturo Pérez-Reverte (Cartagena, 1951) is een Spaanse auteur van avonture...

Gesponsorde boeken