Hebban vandaag

Lezen /

Lees & win de Kobo Original feelgood 'Breekbaar geluk'

door Hebban Crew 1 reactie
Saskia M.N. Oudshoorn schrijft feelgood over het najagen van je dromen, romantiek en vriendschap. Met de Kobo Original 'Breekbaar geluk' levert ze het langverwachte vervolg af op 'Recept voor geluk', waarmee ze de #KoboTalent schrijfwedstrijd won in 2019. Lees een sneak preview op Hebban en maak kans op het boek in de winactie.

Saskia M.N. Oudshoorn schrijft zowel thrillers als feelgood en heeft al meerdere series op haar naam staan. Momenteel is ze bezig aan het derde deel in de 'Eva Groen'-reeks bij uitgeverij De Crime Compagnie, heeft ze in 2020 en 2021 de trilogie 'Liefde in Milaan' uitgebracht bij Zomer & Keuning én vond ze de tijd om het vervolg te schrijven op de Kobo Original Recept voor geluk.

'Heerlijk boek in alle opzichten.' – Kobo-lezer Yvonne over Recept voor geluk

Waar Oudshoorn Recept voor geluk neerpende om mee te doen aan een schrijfwedstrijd, ging ze voor de 'Liefde in Milaan'-reeks aan de slag voor Hebban genreclub Fabulous Feelgood. De organisatoren waren op zoek naar een romantisch zomerverhaal, wat Toeval bestaat niet werd. Een kortverhaal, dat Oudshoorn op verzoek van haar lezers uitwerkte tot een heuse novelle en dat daarna nog twee delen kreeg. Het inspireerde de auteur om ook haar eerste feelgoodroman van een vervolg te voorzien: begin maart verscheen Breekbaar geluk.

Breekbaar geluk

Liv kan haar geluk niet op: haar eigen patisserie is een succes en nu heeft ze ook nog eens de fantastische en knappe Matthew aan haar zijde. Haar ex-vriendje Onno is echter veel minder gelukkig met deze nieuwe situatie. Zó ongelukkig zelfs dat hij, in een vlaag van blinde woede, een impulsieve en domme beslissing maakt die de levens van bijna alle betrokkenen overhoop gooit.

Wanneer hij besluit alleen aan Liv zijn daden op te biechten ziet zij zich gedwongen tot het maken van een onmogelijke keus. Moet ze zwijgen om Onno te beschermen? Of moet ze Matthew in vertrouwen nemen en riskeren dat ze alles kwijtraakt waar ze zo hard voor gevochten heeft? Een onmogelijke beslissing waarvan ze de gevolgen, ondanks de onvoorwaardelijke steun van haar trouwe vrienden Kate en Laurens, helemaal zelf zal moeten dragen.

Leesfragment

Breekbaar geluk is het vervolg op Recept voor geluk. Was de feelgoodroman helemaal naar je smaak en wil je verder lezen over de avonturen van Liv? Of misschien denk je erover de serie te gaan lezen en wil je alvast een voorproefje van de schrijfstijl. Hieronder vind je een sneak preview!

Leesfragment Breekbaar geluk

'Boeiende personages, grappig, romantisch, vol liefde, familie en vriendschap.' – Kobo-lezer Suus over Recept voor geluk

De auteur op Hebban

'De novelle gaat de diepte in en weet me vertrouwd te laten raken met de personages. Ze worden voldoende uitgediept om er een beeld bij te krijgen, maar nergens wordt het verhaal afgeraffeld.' – Hebban-recensent Sanne over Toeval bestaat niet

'De humorvolle schrijfstijl van Oudshoorn, die zich kenmerkt door toegankelijk en gemakkelijk lezend taalgebruik en fijne sfeertekening zorgt daarbij voor een kleine twee uur gegarandeerd ontspannen leesplezier.' – Hebban-recensent Helma over Casa dell' Amore

Winactie

Heb je genoten van Recept voor geluk en wil je weten hoe het verder gaat met Liv en haar patisserie, Onno en Matthew? Hebban mag in samenwerking met Kobo vijf keer het ebook Breekbaar geluk weggeven. Ga via onderstaande knop naar de winactie om te zien hoe je mee kunt doen.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees & win de Kobo Original feelgood 'Breekbaar geluk'

 

Gerelateerd

Over

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn debuteerde in 2015 met de vrouwenthriller "Buiten Spel" d...


Gesponsorde boeken