Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Leesfragment: 'Bridget Jones' baby, de dagboeken' van Helen Fielding

Bridget Jones is terug: op het witte doek, maar nu ook in een nieuw boek! In 'Bridget Jones' baby, de dagboeken' lees je dat Bridgets biologische klok tikt en dat ze uiteindelijk zwanger raakt, maar van wie? Helen Fielding schreef opnieuw een hilarische roman. Op Hebban lees je een fragment uit dit boek én maak je kans op een exemplaar!


Alweer twintig jaar geleden publiceerde Helen Fielding (1958) haar eerste columns in The Independent onder het pseudoniem Bridget Jones. Deze columns werden zo goed ontvangen, dat Fielding besloot een boek over Bridget Jones te schrijven. In 1996 verscheen dan ook het inmiddels befaamde Bridget Jones's Diary (Het dagboek van Bridget Jones ), in 2001 succesvol verfilmd. Nog twee delen volgden, de boeken verschenen stuk voor stuk in veertig landen en werden miljoenen keren verkocht. Bridget Jones' baby, de dagboeken is het nieuwe en vierde boek over de onhandige Bridget.

In dit nieuwe avontuur ontdekt Bridget dat ze zwanger is, maar zoals we van haar gewend zijn loopt de zwangerschap allesbehalve volgens plan. Bridget krijgt de meest bizarre adviezen van dronken singles en zelfgenoegzame moeders, belandt in echo's die in complete chaos eindigen en verliest haar kalmte in de hectiek van zwangerschapscursussen. Romantiek, vreugde, maar vooral ook wanhoop gaan hand in hand, overschaduwd door de ongemakkelijkste vraag ooit: wie is eigenlijk de vader van het kind?

Benieuwd naar Bridget Jones' baby, de dagboeken ?

Lees hier een fragment uit het boek!

Meer voorpublicaties of fragmenten lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Benieuwd hoe Bridgets baby-avontuur afloopt? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Leesfragment: 'Bridget Jones' baby, de dagboeken' van Helen Fielding

 

Gerelateerd

Over

Helen Fielding

Helen Fielding

Helen Fielding (1958) schrijft columns en boeken. Onder het pseudoniem Bridget J...

Gesponsorde boeken