Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: 'Kerstmisdaadverhalen' van Otto Penzler

door Soraya Vink (crew) 2 reacties
Vergif in de pudding of bloedsporen in de sneeuw? In de verhalenbundel 'Kerstmisdaadverhalen' samengesteld door Otto Penzler is een grote selectie van misdaadverhalen met een kerst tintje terug te vinden. Op Hebban lees je één van de kort verhalen en maak je kans op een exemplaar.

De Amerikaan Otto Penzler staat internationaal bekend als één van de experts op gebied van thrillers. In de jaren '70 zette hij zjn eigen uitgeverij The Mysterious Press op, die zich geheel wijdde aan het publiceren van thrillers en detectives. Hij zorgde ervoor dat auteurs als Patricia Highsmith, James Ellroy, P.D. James en Ruth Rendell tevens een Amerikaans lezerspubliek kregen. Tegenwoordig is hij eigenaar van The Mysterious Bookshop in New York, die al vele jaren bekend staat als de oudste en grootste boekwinkel op het gebied van thrillers en detectives.

In Kerstmisdaadverhalen maakte Penzler een selectie van de beste misdaadverhalen uit het heden en verleden die zich kenmerken door een kerst tintje. In de bundel vind je onder andere verhalen van Peter Robinson tot een klassieker van Arthur Conan Doyle.

Op Hebban lees je nu het kort verhaal De dieven die moesten niezen van Thomas Hardy. Dit spannende kort verhaal verscheen voor het eerst in 1877 en is niet een gebruikelijk verhaal vol kommer en kwel waardoor de Victoriaanse romanschrijvers bekend staan. in 1891 zou Hardy met zijn roman Tess of the D'Urbervilles het lezerspubliek verrassen.

Lees hier 'De dieven die moesten niezen'


Meer fragmenten lezen? Je vindt ze allemaal 
hier terug.

Giveaway!

Gegarandeerd een misdadig goede kerst met een selectie van de beste kerstmisdaadverhalen. Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van de verhalenbundel samengesteld door Otto Penzler.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: 'Kerstmisdaadverhalen' van Otto Penzler

 

Gerelateerd

Over

Otto Penzler

Otto Penzler

Otto Penzler (1942) is de eigenaar van The Mysterious Bookshop in New York....

Gesponsorde boeken