Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Leesfragment: Niet bepaald een succesverhaal van Dirk Zeelenberg + giveaway

door Daphne van Rijssel (crew) 2 reacties
Je kent hem als David uit de populaire dramaserie 'Divorce', of als Wouter uit de reclames van LOI: Dirk Zeelenberg. Minder bekend is dat hij zich door een moeizame jeugd worstelde en overleefde door de clown uit te hangen. In zijn boek 'Niet bepaald een succesverhaal' haalt de acteur naar eigen zeggen 'het instagram-filter van zijn eigen leven' en spoort hij lezers aan het ware geluk te vinden.

'Mijn leven heeft meer missers dan successen', vertelde Dirk Zeelenberg (1969) vorige week in RTL Late Night. De flamboyante acteur en tv-presentator (en tegenwoordig ook trouwambtenaar en spreker) moest tijdens zijn carrière dealen met de nasleep van een moeizame jeugd. Alleen door de clown uit te hangen kon hij overleven in een medogenloze wereld vol afwijzingen, teleurstellingen en financiële drama's.

Door zijn onnavolgbare wilskracht en energie leerde Zeelenberg om te genieten van de meest rampzalige momenten. Naast een schat aan ervaring en hechte vriendschappen met theatergrootheden, leverde het hem een immense populairiteit als publiekstrekker in de dramaserie Divorce op. Temidden van alle hectiek vond de acteur de liefde van zijn leven, waarmee hij drie kinderen kreeg.

In zijn autobiografische boek Niet bepaald een succesverhaal vertelt Dirk Zeelenberg hoe hij zich uit de diepe valkuilen omhoog trok en de zonnige kant van het leven bleef zien. Met persoonlijke ontboezemingen spoort hij lezers op optimistische en humoristische wijze aan om hun ware geluk te vinden in het onvoorwaardelijk genieten van alles wat het leven écht waardevol maakt.

Benieuwd naar Zeelenbergs verhaal?

Lees hier een hoofdstuk uit zijn boek!

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Speciaal voor Hebban-lezers signeerde Dirk Zeelenberg een aantal exemplaren van Niet bepaald een succesverhaal ! Doe mee met de giveaway en maak kans op dit boek!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Leesfragment: Niet bepaald een succesverhaal van Dirk Zeelenberg + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is vooral bekend als acteur. Zijn rollen in de tv-serie Divorce ...

Gesponsorde boeken