Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Leestips van Nathalie Pagie

PROMOTIE | Deze week verschijnt de derde thriller van Nathalie Pagie, 'Paradijsvogels'. Wat leest Nathalie zelf het liefst? Hebban vroeg naar haar favorieten.

1. Ik ben Pelgrim – Terry Hayes

Even doorbijten in het begin, maar daarna een pageturner van jewelste. In het genre actiethriller een verbluffend debuut.  

2. Bonita Avenue – Peter Buwalda

Thriller, roman en levensverhaal in een, met fascinerende personages en complexe onderlinge verhoudingen. Een diepe zucht toen het uit was.  

3. De grot – Tim Krabbé

Lang geleden gelezen, maar ik weet nog steeds wat een indruk dit boek op me maakte. De verrassing aan het einde beklijft.  

4. Harry Potter – J.K. Rowling

Je bent liefhebber of je bent het niet. Ik ben er een van het eerste uur. `
(Wel in het Engels graag!)  

5. The Shining – Stephen King

Dit lijstje is niet compleet zonder the master himself. Mijn grote voorbeeld en inspirator; ik houd van zijn fantastische en geloofwaardige horror.  Nog meer favorieten... 

Tussen deze Scandi’s wil ik niet kiezen, allemaal even lekker: Henning Mankell, Lars Kepler, Stieg Larsson, Jo Nesbø… en dan ben ik er nog lang niet.  

Ik kan deze lijst – als voormalig medewerker in een kinderboekenwinkel – niet inleveren zonder mijn twee favoriete kinderboeken te noemen: Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman en De Zevensprong van Tonke Dragt. Beide boeken heb ik als kind verslonden.

 Over de auteur

Soraya Vink

297 volgers
775 boeken
13 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Leestips van Nathalie Pagie

 

Gerelateerd