Hebban vandaag

Listmania /

Leestips van Nathalie Pagie

PROMOTIE | Deze week verschijnt de derde thriller van Nathalie Pagie, 'Paradijsvogels'. Wat leest Nathalie zelf het liefst? Hebban vroeg naar haar favorieten.

1. Ik ben Pelgrim – Terry Hayes

Even doorbijten in het begin, maar daarna een pageturner van jewelste. In het genre actiethriller een verbluffend debuut.  

2. Bonita Avenue – Peter Buwalda

Thriller, roman en levensverhaal in een, met fascinerende personages en complexe onderlinge verhoudingen. Een diepe zucht toen het uit was.  

3. De grot – Tim Krabbé

Lang geleden gelezen, maar ik weet nog steeds wat een indruk dit boek op me maakte. De verrassing aan het einde beklijft.  

4. Harry Potter – J.K. Rowling

Je bent liefhebber of je bent het niet. Ik ben er een van het eerste uur. `
(Wel in het Engels graag!)  

5. The Shining – Stephen King

Dit lijstje is niet compleet zonder the master himself. Mijn grote voorbeeld en inspirator; ik houd van zijn fantastische en geloofwaardige horror.  Nog meer favorieten... 

Tussen deze Scandi’s wil ik niet kiezen, allemaal even lekker: Henning Mankell, Lars Kepler, Stieg Larsson, Jo Nesbø… en dan ben ik er nog lang niet.  

Ik kan deze lijst – als voormalig medewerker in een kinderboekenwinkel – niet inleveren zonder mijn twee favoriete kinderboeken te noemen: Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman en De Zevensprong van Tonke Dragt. Beide boeken heb ik als kind verslonden.

 Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Leestips van Nathalie Pagie

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken