Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Lekker eten voor weinig geld door slim te koken

Tijdens de voorbereidingen en de Kerstdagen zelf lijkt het eten en geld niet op te kunnen. De eettafel staat vrijwel permanent vol heerlijk eten. Na afloop blijkt echter dat alles eindig is en dient de financiële broekriem enige tijd strak te worden aangetrokken. Het boek Slim koken van Merlien Welzijn biedt de helpende hand met tips, adviezen en recepten.

Slim koken is voor iedereen die (tijdelijk) wat minder te besteden heeft maar toch lekker en gezond wilt blijven eten. De opgenomen recepten hebben als uitgangspunt dat ze goedkoop, gezond en snel te bereiden zijn. Een gezin van vier personen kan met behulp van dit boek voor minder dan vijf euro genieten van een maaltijd.
Merlien Welzijn geeft nuttige tips zoals bijvoorbeeld slim inkopen door een weekmenu te maken en in een keer voor een hele week boodschappen te doen.

"In dit boek verweef ik mijn eigen ervaringen met besparen en budgetkoken en de inspiratie die ik op mijn beurt de afgelopen 1,5 jaar heb opgedaan toen ik Bijstandsgerechten opzette. Wat heerlijk om elkaar zo te inspireren!" - Merlien Welzijn

Monica Weterings schreef in haar Hebbanrecensie: "De gerechten zien er aantrekkelijk uit. Merlien Welzijn maakt soms gebruik van verrassende ingrediënten als wortelloof...De meerwaarde van het boek ligt in de manier waarop de schrijfster de kosten van de gezinsmaaltijd inbedt in een algemene planning voor de kosten van levensonderhoud. Wie moet of wil bezuinigen, kan daar zeker baat bij hebben."Over de auteur

Hebban Culinair

99 volgers
1 boek
0 favorieten


Reacties op: Lekker eten voor weinig geld door slim te koken

 

Gerelateerd

Over

Merlien Welzijn

Merlien Welzijn

Merlien Welzijn is initiatiefnemer van Bijstandsgerechten. Deze organisatie geef...

Gesponsorde boeken