Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Lekker Lezen Weken: deze debuten mag je niet missen

door Hebban Crew 4 reacties
Tijdens de zomermaanden lees je debuten met plezier. Het is een tijd voor lekker ontspannen, rustig ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Als het niet op vakantie is, dan is het wel in een boek. Met deze recent verschenen debuten kun je dan ook je hart ophalen tijdens de Lekker Lezen Weken.

Getipt voor de Lekker Lezen Challenge

Ga de uitdaging aan om tijdens de zomermaanden drie boeken te lezen. Bij deelname loot je automatisch dagelijks mee voor een Boekenbon van 20 tijdens de Lekker Lezen Weken van 5 tot en met 25 juli. Heb je je Lekker Lezen Challenge vóór 1 september 2021 volbracht en heb je dit formulier ingevuld, dan maak je kans op een Zomerlezen Boekenpakket naar keuze.

Ja, ik doe mee aan de Lekker Lezen Challenge!

De Lekker Lezen Weken

Lekker lezen, dat doe je in de zomer! Laat je inspireren, zak vervolgens lui onderuit op je strandbedje of tuinstoel en laat je meevoeren naar verre of historische bestemmingen. De Lekker Lezen Weken vieren we van 5 t/m 25 juli.

Meer lekker lezen leestipsOver de auteur

Hebban Crew

2541 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lekker Lezen Weken: deze debuten mag je niet missen