Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Lekker Lezen Weken: literatuur light

door Hebban Crew 17 reacties
Met literatuur light kun je heerlijk zomerlezen. Een mooie roman met genoeg om het lijf, maar toch niet al te zwaar. Perfect voor bij het zwembad, op het strand, in de tuin of voor de caravan. Zo'n boek neem je natuurlijk overal mee naar toe, want lezen kan op elke plek. Hieronder vind je onze zomerlezen tips voor literatuur light.

Getipt voor de Lekker Lezen Challenge

Ga de uitdaging aan om tijdens de zomermaanden drie boeken te lezen. Bij deelname loot je automatisch dagelijks mee voor een Boekenbon van 20 tijdens de Lekker Lezen Weken van 5 tot en met 25 juli. Heb je je Lekker Lezen Challenge vóór 1 september 2021 volbracht en heb je dit formulier ingevuld, dan maak je kans op een Zomerlezen Boekenpakket naar keuze.

Ja, ik doe mee aan de Lekker Lezen Challenge!

De Lekker Lezen Weken

Lekker lezen, dat doe je in de zomer! Laat je inspireren, zak vervolgens lui onderuit op je strandbedje of tuinstoel en laat je meevoeren naar verre of historische bestemmingen. De Lekker Lezen Weken vieren we van 5 t/m 25 juli.

Meer lekker lezen leestipsOver de auteur

Hebban Crew

2488 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lekker Lezen Weken: literatuur light