Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Literaire talkshow Letteren Live: Rob van Essen, Barbara de Lange en meer ...

door Hebban Crew 1 reactie
Letteren Live is een nieuwe literaire talkshow van Het Parool, Spui25 en het Nederlands Letterenfonds. Het programma wordt gepresenteerd door Roos van Rijswijk en Ronald Ockhuysen en de opnames mogen vrijelijk gedeeld worden door boekhandels, uitgevers en anderen die graag literatuur onder de aandacht brengen. En dat doen wij natuurlijk.

Het doel van de talkshow is inspireren. De rijkdom van de literatuur krijgt alle aandacht. De focus ligt op boeken en makers in alle literaire genres die op welke manier dan ook door het Letterenfonds zijn gesteund. Elke editie hoor je interviews over recent verschenen boeken, een voordacht en een column. Letteren Live zal acht keer per jaar gemaakt worden. Je kunt hierbij aanwezig zijn, in Spui25, of je kijkt gewoon de beelden terug.

In de eerste editie vertelt Rob van Essen over zijn nieuwste roman Visser en Barbara de Lange over haar nieuwe vertalingen van Virginia Woolf, in het bijzonder het recent verschenen Nacht en dag. Stadsdichter en spokenword-artiest Gershwin Bonevacia brengt een gesproken column. Stacey Esajas speelt een fragment uit haar one-womanshow Soep!.  

Wat vind jij van literaire talkshows? Laat het hieronder weten. Over de auteur

Hebban Crew

2424 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Literaire talkshow Letteren Live: Rob van Essen, Barbara de Lange en meer ...

 

Gerelateerd

Over

Rob van Essen

Rob van Essen

Rob van Essen (1963) neemt met zijn romans en verhalen een volstrekt unieke plaa...


Gesponsorde boeken