Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Leuke vaderdagactie van Robèrt van Beckhoven

De derde zondag in juni is het Vaderdag. Robèrt van Beckhoven wil dit jaar graag de vaders in het zonnetje zetten en daarom heeft een leuke Vaderdag-actie bedacht.
Voor welke bijzondere vader zou jij graag een speciaal brood willen bakken?


Bericht van Robèrt over zijn Vaderdag-actie
Welke voor jou speciale vader zou jij op Vaderdag willen verrassen met een speciaal door jou gebakken brood? Je eigen vader? Of de de vader van een goede vriend of vriendin? Of…?
Mail mij jouw bijzondere verhaal! Ik wil graag weten wie jij wil verrassen en waarom. De mooiste verhalen beloon ik met mijn nieuwe boek Meer Meesterlijk Brood.
Dat boek krijg je thuisgestuurd. Kies een mooi brood uit het boek, en verras die voor jou speciale vader met een zelfgebakken brood!
Ik zou het heel leuk vinden als je een leuke foto mailt van het moment waarop je deze vader verrast. Dat zie ik graag. Ook ik zal een voor mij heel speciale vader verrassen die dag!

Mail je verhaal naar: meesterlijkbrood@bijrobert.nl
Doen hè!
Groetjes, Robèrt

Hebban over Meesterlijk brood
Hebban recensente Caroline Soesbergen was erg enthousiast over dit boek, ze gaf het vier sterren.
"Door de vele foto’s is Meesterlijk brood een ontzettend mooi boek voor wie graag brood wil leren bakken of hier beter in wil worden. Zo krijg je de basistechnieken gemakkelijk onder de knie. En voor wie de smaak eenmaal te pakken heeft, staan er meer dan genoeg leuke recepten in het boek; Van Beckhoven heeft een mooie selectie gemaakt."


Over de auteur

Natascha van der Stelt

461 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Leuke vaderdagactie van Robèrt van Beckhoven

 

Gerelateerd

Over

Robert van Beckhoven

Robert van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als juryl...

Overig

Gesponsorde boeken