Hebban vandaag

Nieuws /

Levensverhaal van uitzonderlijke vrouw pakt koppositie in Bestseller 60

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Na twee weken moet Hugo Borst zijn koppositie in de Bestseller 60 afstaan aan Annejet van der Zijl. Haar laatstverschenen boek 'De Amerikaanse prinses' is in deze editie de nieuwe koploper in de lijst met bestverkochte boeken in Nederland.

Er zijn verder maar weinig verschuivingen te zien in de top tien. De meest opvallende titel is Judas van Amos Oz, te vinden op de vierde plek. Het boek werd vorige week door het boekenpanel van De Wereld Draait Door uitgeroepen tot boek van de maand.

Opvallende nieuwe binnenkomer in de lijst is het kinderboek Het wonder van jou en je biljoenen inwoners geschreven door Jan Paul Schutten en geïllustreerd door Floor Rieder. Het vervolg op Het raadsel van alles wat leeft komt deze week binnen op plek 38. Het veelzijdige boek is veel meer dan een boek over het menselijk lichaam. Zo krijgt de lezer onder andere antwoord op het raadsel waarom je slim wordt van kauwgom kauwen. 

Overige nieuwe binnenkomers zijn: Omfietswijngids 2016 van Nicolaas Klei (plek 53), Deze is voor jou van Daphne Deckers (plek 54), Snoecks 2016 (plek 55), Heeft u last van keuzestress? van Loesje (plek 56) en Nora van Colm Tóibín (plek 58).

Hier vind je de volledige lijst van de Bestseller 60.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Levensverhaal van uitzonderlijke vrouw pakt koppositie in Bestseller 60

Gesponsorde boeken