Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Liefde, liefde en nog meer liefde

14 februari! Valentijnsdag. Dé dag waarop je je grote liefde op een o, zo romantische manier ten huwelijk kunt vragen, dé dag waarop je je geliefde anoniem een liefdeskaart mag sturen en dé dag waarop je je grote liefde verrast met een bos bloemen, een dinertje voor twee met kaarslicht of een romantisch uitje.

Maar hoe maak je van het feest van de liefde een absolute topdag? Dat is altijd de vraag. Heeft de een berg aan ideeën en kijkt die uit naar de Dag van de Liefde, een ander zit wekenlang met zijn handen in zijn haar, omdat de romantische ideeën maar niet willen komen. Lees dan Een perfecte Valentijn van Nathalie Vandecasteele. In dit boek staat niet alleen vol romantische verhalen en gedichten, grappige anekdoten en eindeloze liefdes-en Valentijnsweetjes ter inspiratie, Vandecasteele geeft ook een berg aan tips om jouw liefdesleven leuk en spannend te houden.

Liefde gaat door de maag, en niet alleen bij mannen. Ook vrouwen vinden het heerlijk om verwend te worden met een zelf gekookt ontbijtje of dinertje. Cupcakes doen het altijd goed. Vooral als ze zelfgebakken zijn. Zoek je een passend cupcakesreceptenboekje voor Valentijnsdag? Blader dan eens door Sexy cupcakes van Joanna Farrow en laat je uitdagen met deze overheerlijke reeks ondeugende cupcakes die simpelweg perfect zijn voor Valentijnsdag. Benodigdheden: een grote liefde, een oven, een flinke dosis lef.

Liefde. Tja. Je hebt verschillende soorten. Susan Smit onderzoekt in haar nieuwe boek En dan de liefde de romantische liefde in al haar facetten: roemloos daten, het verlangen naar de ware, koortsachtig verliefd zijn, de ‘foute mannen’-valkuil, weer alleen zijn, samenwoonirritaties, lusthormonen en roze brillen, zelftrouw en bindingsangst, eigenliefde, babystress en de eeuwige vraag: gaan jullie nog trouwen? Geen hoe-maak-ik-van-Valentijn-de-mooiste-dag-in-zijn/haar-leven, maar een prachtig boek vol liefde.

Zoek je toch nog inspiratie, maar heb je een beetje koudwatervrees? Lees dan de bundel Valentijn. Hierin staan grappige, spannende, tenenkrommende, ontroerende of herkenbare situaties, geschreven door beginnende en ervaren auteurs. Nog niet overtuigd? Lees dan Sweet & sexy Valentijn, een bundel verhalen met de meest romantische en sexy Valentijnsverhalen. 

Voor vrouwen die vooral even willen zwijmelen op de Dag van de Liefde is er, tot slot, Valentijn blues van Sophie Kinsella, een kort verhaal dat ze speciaal voor Valentijnsdag schreef.Over de auteur

Victoria Farkas

148 volgers
8 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: Liefde, liefde en nog meer liefde

 

Gerelateerd