Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Liefdesdokter Jette Schröder weet raad!

Move over, Robert ten Brink! Dr. Love heeft er een concurrent bij. In haar nieuwe boekenreeks ‘LoveStory’ vertelt Jette Schröder romantische verhalen over meisjes die hun grote liefde ontmoeten. Onlangs verscheen het eerste deel ‘Zomerliefde’, inclusief liefdesdossier en quiz!


Als je van zwijmelen houdt, ben je bij LoveStory aan het juiste adres. In ieder deel uit de serie lees je een herkenbaar romantisch verhaal, dat ieder meisje zou kunnen overkomen. Maar met alleen zwijmelen kom je er niet, daarom sluit elk boek af met een liefdesdossier, vol tips en tricks om die cutie aan de haak te slaan. Ook een quiz mag natuurlijk niet ontbreken!  

Jouw LoveStory
Maar bij het boek houdt het niet op. Voor meer liefdesadviezen, voor je persoonlijke liefdeshoroscoop, of voor het stellen van jouw persoonlijke liefdesvraag aan Jette in het LoveStory Spreekuur surf je gauw naar JouwLoveStory.nl. Daar vind je alles wat je maar wilt weten over de liefde (en ook hele lieve plaatjes met quotes om te delen met jouw toekomstige lover!).

Win!
Ben jij al benieuwd geworden? Wil jij je onderdompelen in een liefdesverhaal, maar tegelijkertijd ook nog wat skills op liefdesgebied opdoen? Doe dan gauw mee met de winactie door op het giveaway-kader rechts van dit artikel te klikken! Hebban Junior geeft maar liefst vijf exemplaren weg van Zomerliefde!  

Over Zomerliefde:  
Lot gaat een fantastische zomervakantie tegemoet. Ze heeft een leuke bijbaan op het werk van haar vader en bezoekt dagelijks het populaire Bosbad. Haar vakantieplannen veranderen echter als ze haar beste vriendin dreigt te verliezen en als Lots vader in de problemen komt. Intussen zit Timo, de irritante vriend van haar broer, haar steeds meer in de weg. Hij zou toch kaartjes regelen voor Lot en haar date voor het zomergala? Waarom doet hij dat dan niet?  

In september 2015 verschijnt het tweede deel in de serie: Terug naar school.  


Houd Hebban Junior deze week in de gaten: vrijdag volgt een leuke gastcolumn van Jette!  Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Liefdesdokter Jette Schröder weet raad!

 

Gerelateerd

Over

Jette Schröder

Jette Schröder

'YOU CAN MAKE ANYTHING BY WRITING' Bovenstaande woorden heb ik geleend van C.S....

Gesponsorde boeken