Hebban vandaag

Listmania /

Listmania: Boeken voor een sportloze zomer

door Hebban Crew 5 reacties
De sportkijker moet momenteel iets anders verzinnen om te doen in het weekend. Voorlopig zitten nieuwe wedstrijden er even niet in, en na zes keer de kwartfinale UEFA Cup uit 2002 opnieuw te hebben bekeken kun je die ook wel dromen. Er zit niets anders op dan lezen: naar sport kijken op een hele andere manier. Wij tippen je deze boeken om de sportloze periode mee door te komen!

Voor de voetbalkijkers

De voetbalwereld ligt voorlopig nog op z’n gat. Heel even was er sprake van voetbalwedstrijden zonder publiek, maar dat bleek toch niet verstandig. Inmiddels is duidelijk dat de Eredivisie niet meer op een normale manier uitgespeeld gaat worden en ook het EK is uitgesteld naar 2021. Voetbalboeken zijn er gelukkig in alle soorten en maten, om de pijn een beetje te verzachten.

Neem een usual suspect...

of ga op leesavontuur!

Voor de wielrenliefhebbers

Over de grote wielrenrondes is nog niet veel te zeggen. Zowel de Tour de France als de Vuelta zijn iets later in het jaar (juli en augustus), en vooralsnog niet afgelast of uitgesteld, maar dat gaat mogelijk nog wel gebeuren. De Giro D’Italia wordt normaal in mei gefietst, die is logischerwijs uitgesteld. De enige zekerheid die er momenteel is op wielrengebied: deze boeken.

Neem een usual suspect...

of ga op leesavontuur!

Voor de racegekken

We keken er allemaal naar uit, de Formule 1 Grand Prix die naar vele jaren weer terug zou keren op het circuit van Zandvoort. Helaas gaat ook deze begin mei niet door, de race is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Speciaal voor de gelegenheid werden er wel nieuwe boeken geschreven, om ons tot die tijd te vermaken.

Neem een usual suspect...

of ga op leesavontuur!

 

Zij die voor goud gaan

Ja, het zat er dik in, de Olympische Spelen zijn ook met een jaar uitgesteld. We hebben er een tijdje op moeten wachten en dat zullen we dus nog even moeten doen. Maar het is logisch dat zo’n groot sportevenement, met bezoekers en sporters van over de hele wereld, nu even niet door kan gaan. Volgend jaar dus, zelfde Spelen, zelfde stad. Tot die tijd moeten we het doen met dit leesvoer.

Neem een usual suspect...

of ga op leesavontuur!

 

Van alles wat

En dan zijn er nog al die andere sporten. Aangezien er voorlopig geen bijeenkomsten meer georganiseerd worden, zullen veel dingen worden uitgesteld of afgelast. Creatief worden we er wel van, er zijn 3 dingen die je kunt doen: zelf een rondje rennen, je partner/huisgenoot/hond een workout laten doen en daarnaar kijken óf boeken lezen.

Neem een usual suspect...

of ga op leesavontuur!


Welke sport moet jij nu missen en welke leestip heb je voor sportliefhebbers?Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Listmania: Boeken voor een sportloze zomer

 

Gerelateerd