Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Literaire roman verdwijnt uit de top tien

De literaire of 'gewone' roman heeft het deze week zwaar te verduren in de Bestseller 60. De CPNB-lijst telt slechts dertien titels. De hoogst genoteerde staat op plek 11: De Japanse minnaar van Isabel Allende.

Veel nieuws levert een blik op de Bestseller 60 deze week niet op. De lijst ontbeert notities van nieuwe romans. Ook nu weer moet de boekenhitparade het van de bekende namen hebben, zoals Isabel Allende, Adriaan van Dis (Ik kom terug), Griet op de Beeck (Kom hier dat ik u kus), Leon de Winter (Geronimo), P.F. Thomése (De onderwaterzwemmer) en Hendrik Groen (Pogingen om iets van het leven te maken).

Wat wel opvalt is het groeiend aantal boeken dat aan de wielersport gewijd is. Le Grand Départ op 4 juli in Utrecht werpt alvast zijn schaduw vooruit. De Mart haalt in Thuis in de Tour herinneringen op aan de keren dat de Ronde van Frankrijk in Nederland startte. Michael Boogerd en Manon Colson schreven het Handboek Tour de France 2015, Bert Wagendorp duikt met zijn vriendenroman Ventoux weer op in de Bestseller 60 en in De veertiende etappe zijn de beste stukken bijeengebracht die Tim Krabbé schreef over zijn grote hobby: de wielersport. 

Hier vind je de volledige lijst van de Bestseller 60.Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Literaire roman verdwijnt uit de top tien

 

Gerelateerd

Over

Tim Krabbé

Tim Krabbé

Tim Krabbé (1943) werd geboren in Amsterdam in het midden van de Twe...

Gesponsorde boeken