Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Literaire voorkeuren | We Love Lit

door Daphne van Rijssel (crew) 3 reacties
Heb jij We Love Lit al ontdekt op Hebban? Tien enthousiaste literatuurliefhebbers zijn sinds een maand actief binnen deze spot om hun favoriete literatuur te promoten. Ook op actuele thema's en evenementen wordt gretig ingesprongen! Deze artikelen mag je echt niet missen!

Moet je lezen!

De favoriete boeken van de Literatuur Club

Elke boekenliefhebber zal deze vraag wel al eens gekregen hebben: Wat is jouw favoriete boek allertijden? Hoe moet je deze vraag beantwoorden als er zo veel fantastische boeken in omloop zijn? Door er eentje uit te pikken doe je andere boeken te kort, verzwijg je boeken die jouw levensloop beïnvloed hebben, komt er een breuk in de loyaliteit die je voor verschillende auteurs hebt. Kortom, antwoord geven op deze vraag is vre-se-lijk! En toch is dat precies het eerste waarmee We Love Lit naar buiten wil komen: wat is voor elk lid van de literatuur club van 10 hét boek dat nooit vergeten zal worden?

Lees ook De favoriete boeken van de Literatuur Club - deel 2

Herman Brusselmans: het eeuwige probleem dat liefde heet

Clublid Jan Stoel bezocht Saint Amour, waarin Herman Brusselmans te gast was vanwege zijn (bijna) 60e verjaardag en de verschijning van zijn 75e boek. 'Bij deze editie van Saint Amour leren we ook andere aspecten van Herman Brusselmans kennen en dat is meer dan alleen maar de bekende vuilspuiterij. De avond is eigenlijk één groot zelfportret.' Een verslag van een enerverende avond.

Valentijn: liefde in de literatuur

Liefde: misschien wel het vaakst beschreven thema in de literatuur. Van suikerzoete romantiek tot dramatische hartstocht en alles ertussenin. Het thema van de liefde is tijdloos. In het kader van Valentijnsdag zette de Hebban Literatuur Club van 10 een aantal aanraders voor jou op een rijtje. Zeven totaal verschillende boeken, maar met dat overkoepelende thema van de liefde.

De boekenkast van...

Een lezer zonder boekenkast is haast ondenkbaar. Een boekenkast zegt iets over de lezer. Maar hoeveel boekenkasten heeft hij of zij? Hoe heeft de lezer zijn boeken gesorteerd? Iedere maand vertelt een lid van We Love Lit over zijn of haar boekenkast! Clublid Helena bijt deze maand het spits af.

Binnenkort

Wil jij automatisch op de hoogte worden gehouden van de nieuwste artikelen op We Love Lit? Volg deze spot dan gauw!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Literaire voorkeuren | We Love Lit

 

Gesponsorde boeken