Hebban vandaag

Leesclubs /

Blind Date Leesclub #10

door Hebban Crew 13 reacties
Van 15 tot en met 24 november organiseert Hebban voor de allereerste keer de Literaire Leesclub Tiendaagse met elke dag een 'blind date'! Na een succesvolle reeks verrassingsleesclubs in de zomer gaan we je tijdens deze tiendaagse tien literaire leesclubs voorschotelen waar je je voor in kunt schrijven. Alleen... we vertellen je niet om welke boeken het gaat. We lichten een tipje van de sluier om met een minifragment en steekwoorden en dat vul jij aan met je nieuwsgierigheid en moed. Op de laatste dag van de tiendaagse kun je je inschrijven voor de leesclub die jou het meest aanspreekt!

Het tiende blind date leesclubboek is voor lezers die houden van literatuur, psychologische spanning, obsessies en wanen, en onderhuidse spanning. De steekwoorden zijn:

Obsessies - Waanbeelden - the Grim Reaper - Aantrekkingskracht - Griezels


Fragment

'Wanneer ik wakker word, een kinderliedje in mijn hoofd:

dead man dead man come alive

when I come to the count of five

one... two... three... four...

Ik kijk graag naar Sophie wanneer ze slaapt. Haar gezicht wordt kwetsbaarder als ze niet op haar hoede is, zich tot niemand verhoudt. Het is eenvoudiger van haar te houden als ze slaapt. ’s Ochtends draait ze zich naar me toe, de vouwen van het kussen nog op haar gezicht. Ze zegt: ‘Soms droom ik en in mijn droom ben ik met jou. In mijn droom zeg jij dat we moeten vluchten, je zegt: we moeten weg van die vreselijke vrouw. We rennen hand in hand totdat ik omkijk, de vrouw zie die je bedoelde. Ze staat daar nog, een hand omhoog, een beetje plomp en onbeholpen, en opeens weet ik dat ik dat zelf ben, dat jij van mij weg rent.’ '

Op vrijdag 24 november opent de inschrijving voor Blind Date #10. Denk jij dat je gaat inschrijven voor dit boek?

Lees meer...

 
 Herken jij het fragment en weet je om welke titel het gaat? Verklap het nog niet voor de anderen.Over de auteur

Hebban Crew

2340 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Blind Date Leesclub #10