Hebban vandaag

Lezen /

Lockdown Kalender: Boekentip #10: The Read Shop Almere-Haven

door Hebban Crew 3 reacties
Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. Ook wijzen we iedereen graag op de uitgebreide en snelle mogelijkheden om een boek te bestellen bij je favoriete boekhandel. Zodat jij zeker weet dat je straks, na de lockdown, weer heerlijk in je eigen boekhandel tussen de boeken kunt snuffelen.

Naar de Lockdown Kalender

Eric Herni, The Read Shop Almere-Haven

Geen enkele twijfel voor mij. Een beeldschone roman over een man die huis en haard verlaat om zijn dromen na te jagen. Het gebonden boek telt nauwelijks 150 pagina's en toch reis je mee met hoofdpersoon Cyrus Bellman die het hele Amerikaanse continent doorkruist in het jaar 1815. Je ziet de hele tocht voor je, de ontberingen, de oogverblindende natuur. Je voelt de verwachtingen, de wanhoop, de vertwijfeling. Ondanks de vaak minimale beschrijvingen van Davies mis je helemaal niets van zijn heroïsch zoektocht. Zijn tienjarige dochter Bess blijft noodgedwongen achter in Pennsylvania en probeert om te gaan met het leven zonder haar vader. West is ontroerend, briljant en van een werkelijk onvoorstelbare schoonheid.


Klik hier en kies zelf ook jouw boek van 2020


Koop lokaal (ook online), want wist je dat...

  • Je bij vrijwel alle boekhandels boeken kunt bestellen via mail of telefoon?
  • Zelfs als ze geen eigen webshop hebben?
  • Alle nieuwe Nederlandse boeken dezelfde prijs hebben bij alle aanbieders?
  • Als jij een isbn noemt of een titel en auteur, jouw boekhandel dat boek kan bestellen?
  • Verzending vaak net zo snel en goedkoop is als elders?
  • Er veel boekhandels zijn die persoonlijk komen bezorgen in hun regio?
  • Op verzoek (en meestal helemaal gratis) je boeken prachtig ingepakt bezorgd kunnen worden?
  • Je bij de meeste boekhandels ook online Boekenbonnen kunt kopen én inwisselen?


Kijk op de website van je favoriete boekhandel voor de mogelijkheden of neem contact op via mail of telefoon om boeken te bestellen.

#kooplokaalookonline

De Hebban Reading Challenge helpt jou om in een jaar meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Je leesdoel werkt pas echt enthousiasmerend als hij ook haalbaar is. Ten slotte kun je het aantal boeken dat je wilt lezen het hele jaar bijstellen. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Hebban Reading Challenge 2021!


Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lockdown Kalender: Boekentip #10: The Read Shop Almere-Haven

 

Gerelateerd