Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Losing it, het eerste deel van een succesvolle trilogie

De Amerikaanse schrijfster Cora Carmack schreef met 'Losing it' een succesvol eerste deel van de 'Losing It'-trilogie, die in haar thuisland de Verenigde Staten verschillende bestsellerlijsten beklom.

Cora Carmack schrijft New Adult boeken die de 'onhandige' kanten van de liefde belichten. De schrijfster voelt zich comfortabel in het publiceren van series en heeft momenteel in de Verenigde Staten succes met de Rusk University-serie waarin het leven rondom een Texaans football team aan de universiteit wordt beschreven. In Nederland verschijnt nu één van haar eerde boektitels, Losing it.

Over Losing it:

Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft 'het' als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed…

Preview:

"Hoe kwam het dan dat ik op mijn tweeëntwintigste de enige was van al mijn vrienden die nog nooit seks had gehad? Ergens tussen Saved by the Bell en Gossip Girl werd het bizar dat een meisje van de middelbare school kwam met haar maagdenvlies intact. En nu stond ik hier in mijn slaapkamer, met spijt dat ik de moed had verzameld om dat aan mijn vriendin Kelsey op te biechten. Ze reageerde alsof ik haar had verteld dat ik een staart verborg onder mijn A-lijn rok. En al voordat haar mond helemaal opengevallen was, wist ik dat dit een beroerd idee was geweest."

Lees hier een voorpublicatie

Na het lezen van de voorpublicatie benieuwd geworden naar de rest van het verhaal van Bliss? Hebban geeft vijf exemplaren van Losing it weg. Zie het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie.

Losing it zal 7 juli in iedere boekwinkel verkrijgbaar zijn. Het boek verschijnt bij uitgeverij Q. Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Losing it, het eerste deel van een succesvolle trilogie

 

Gerelateerd

Over

Cora Carmack

Cora Carmack

Cora Carmack is ‘ergens in de twintig’. Ze had leuke en saaie baantj...

Gesponsorde boeken