Hebban vandaag

Algemeen /

Luister naar Scandinavische thrillersensatie Hjorth Rosenfeldt

door Hebban Crew 2 reacties
Wat is er fijner dan luisteren naar een ijzingwekkend Scandinavische thriller? Onlangs verscheen het luisterboek van 'Wat verborgen is', het eerste deel in de Bergmankronieken van het Zweedse schrijfduo Hjorth Rosenfeldt. In de Hebban Luisterboeken-app kun je nu de eerste paar hoofdstukken luisteren én je maakt op Hebban kans op een van de vijf luisterboeken die we weg mogen geven!

Stieg Larsson creëerde Mikael Blomqvist, Henning Mankell maakte Mats Wallander onsterfelijk. Maak nu kennis met Sebastian Bergman; de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog. 

Het lichaam van de zestienjarige Roger wordt gevonden in een moerassig gebied. Hij lijkt omgebracht met messteken, maar nader onderzoek toont aan dat de kogel die hem doodde is weggesneden. Het spoor leidt naar het elitaire Palmlöv College, een school die eigenlijk veel te duur was voor de jongen. Een oude vriend vraagt psycholoog Sebastian Bergman om hulp bij het onderzoek, maar Bergman heeft zelf al genoeg zorgen. Hij moet de erfenis van zijn moeder afwikkelen en stuit daarbij op brieven die hij nooit had mogen lezen.


Het schrijversduo Hjorth Rosenfeldt bestaat uit Michael Hjorth, een van de grootste Zweedse filmproducenten en een actieve schrijver voor televisie, film en theater, en Hans Rosenfeldt die naam en faam ontwikkelde scenarioschrijver voor de televisieseries The Bridge en Marcella.

‘Wat is-ie spannend! 'Wat verborgen is' is een inventief geplotte thriller die naar meer smaakt. Naar meer Bergman vooral.’ **** - Vrij Nederland Detective & Thriller Gids


Ben je na het eerste deel in de reeks volledig in de ban van Sebastian Bergman en zijn collega's? Goed nieuws; de overige delen uit de reeks verschijnen in de komende maanden ook in luisterboek. Allemaal worden ze voorgelezen door Ad Knippels, dus je kunt in één keer door. 

 

Een voorproefje én een winactie

In de Hebban Luisterboeken-app kun je nu de eerste paar hoofdstukken van Wat verborgen is gratis luisteren. Smaakt het naar meer? Doe dan mee aan de winactie. We mogen vijf luisterboeken weggeven via Luisterrijk.


De Hebban Luisterboeken-app

Heb jij de Hebban Luisterboeken-app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidEn voor de fans die volledig up to date zijn met deze spannende thrillers; 11 april verschijnt ook de paperback van Het oordeel, het zesde deel van de Bergmankronieken. Ben jij fan van deze seriethrillers? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Luister naar Scandinavische thrillersensatie Hjorth Rosenfeldt

 

Gerelateerd

Over

Hjorth Rosenfeldt

Hjorth Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt (Boras, 1964) is acteur, toneelschrijver en presentator voor rad...


Gesponsorde boeken