Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Luisterboek van de dag | Bonita Avenue

Nog op zoek naar nieuwe luisterinspiratie? Tijdens de Week van het Luisterboek tippen we je iedere dag een recent verschenen luisterboek. Vandaag aandacht voor de bestseller 'Bonita Avenue', geschreven door Peter Buwalda en voorgelezen door Johannes Sneekes.

Meer Week van het Luisterboek vind je op het Luisterboeken-kanaal

Joni Sigerius, de dochter van de rector magnificus van de Twentse universiteit, drijft samen met haar vriend Aaron een handeltje dat ze maar liever voor haar krachtige en briljante vader verborgen houdt. Het is in het jaar van de vuurwerkramp dat ook in het gezin de boel explodeert. Niet alleen lopen Joni en Aaron tegen de lamp, die zomer komt ook de enige en echte zoon van Sigerius vrij uit de Scheveningse gevangenis. 

Acht jaar later pas, Joni verdient inmiddels miljoenen in Los Angeles, verneemt Aaron wat er zich in 2000 werkelijk heeft afgespeeld.


Luister een fragment:

Peter Buwalda (1971) was journalist en redacteur bij verschillende uitgeverijen. Hij was mede-oprichter van het literaire poptijdschrift Wah-Wah en schreef verhalen en essays voor onder andere De Gids, Vrij Nederland, Bunker Hill en Hollands Maandblad. In 2010 debuteerde hij met de omvangrijke en succesvolle roman Bonita Avenue. Het boek kreeg nominaties voor de Libris Literatuur Prijs 2011, de NS Publieksprijs 2011, De Gouden Strop 2011, de AKO Literatuurprijs 2011 en won de Academica Debutantenprijs 2011 en de Selexyz Debuutprijs 2011.

Johannes Sneekes (1979) is stemacteur en botanicus. Hij werkt in Italië, de VS en het Midden-Oosten. Zijn belangrijkste rol: als bewust ongehuwde vader zorgen voor zijn twee kinderen. Na veel omzwervingen is Johannes weer terug bij zijn oude liefde, Europa. Hij woont in Nederland op de Veluwe. Hij vindt het heerlijk om de luisteraar mee te slepen. ‘De kick is zo voor te lezen dat zelfs een steengoed boek er nog op vooruitgaat.’ 

Koop nu het luisterboek Bonita Avenue geschreven door Peter Buwalda en voorgelezen door Johannes Sneekes voor € 10,39 (normaal € 12,99) bij Luisterrijk. De actieperiode geldt van 6 mei tot en met 12 mei, ter gelegenheid van de Week van het Luisterboek 2019. Gebruik couponcode WVHL2019 tijdens het afrekenen (uitleg op https://www.luisterrijk.nl/couponcode). 

Koop hier het luisterboek van Bonita Avenue 


De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Luisterboek van de dag | Bonita Avenue

 

Gerelateerd

Over

Peter Buwalda

Peter Buwalda

Peter Buwalda (Blerick, 30 december 1971) was journalist en redacteur bij versch...

Gesponsorde boeken