Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Luisterboek van de dag | Erken mij

Nog op zoek naar nieuwe luisterinspiratie? Tijdens de Week van het Luisterboek tippen we je iedere dag een recent verschenen luisterboek. Vandaag aandacht voor het spannende kortverhaal 'Erken mij', geschreven door Esther Verhoef en voorgelezen door Esther Floor.

Meer Week van het Luisterboek vind je op het Luisterboeken-kanaal

Daphne Hoveling, 28 en single, is een halfjaar in therapie geweest bij de veertien jaar oudere psycholoog Etienne Segers voor een burn-out. Als de therapie ten einde loopt nodigt Etienne zijn cliënte uit voor een romantisch weekend in Parijs, de stad waar hij is geboren. Maar de dubieuze idylle wordt al op de eerste avond ruw verstoord.

Erken mij is een kort verhaal van Esther Verhoef dat is verschenen ter gelegenheid van Juni Maand van het Spannende Boek 2009.


Luister een fragment:

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste auteurs van Nederland. Van haar psychologische thrillers werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Verhoef won tweemaal de Zilveren Vingerafdruk/ Crimezone Thriller Award, eenmaal De Diamanten Kogel en eenmaal de NS Publieksprijs. Genomineerd was zij viermaal voor de NS Publieksprijs, driemaal voor De Gouden Strop, viermaal voor de Zilveren Vingerafdruk/Crimezone Thriller Award en viermaal voor De Diamanten Kogel.

Esther Floor studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige zangeres. Daarnaast is ze een veelgevraagd voice-over en las ze eerder de luisterboeken voor van Esther Verhoef, Jill Mansell en Sally Rooney.

Koop nu het luisterboek Erken mij geschreven door Esther Verhoef en voorgelezen door Esther Floor voor € 2,40 (normale prijs € 2,99) bij Luisterrijk. De actieperiode geldt van 6 mei tot en met 12 mei, ter gelegenheid van de Week van het Luisterboek 2019. Gebruik couponcode WVHL2019 tijdens het afrekenen (uitleg op https://www.luisterrijk.nl/couponcode). 

Koop hier het luisterboek van Erken mij 

De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Luisterboek van de dag | Erken mij

 

Gerelateerd

Over

Esther Verhoef

Esther Verhoef

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste auteurs van Nederland. Van...

Gesponsorde boeken